Minőségi hálós burkolás Zalaegerszegen. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Hidegburkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hálóval burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Zalaegerszeg-i hálós burkolás - 32 profi azonnal elérhető! Megbízható szolgáltatás, kedvező árak és garancia a munkára. Kérjen ajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 hálóval burkoló most online

Sandor

Sandor

Érdekel.

Szilard

Szilard

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a hálós burkolás Zalaegerszegen?

6600 - 12500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hálóval burkolók Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hálóval burkolót!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 15 év szakmai tapasztalat. Ország teljes területén. 500+ megbízás. Pontos munkakezdés.

 • Hálós burkolás

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Legjobbak!!!

Lajos F.
Lajos F. 8904 Zalaegerszeg Online

Kerítés építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Bízza szakemberekre kerítése építését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem.

 • Hálós burkolás

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

80 m2 térkövezés, vízóra akna építése és teljes tereprendezés készült tökéletes minőségben, precíz megvalósításban. A tervezéstől a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, ha közben bármi módosítást kértem, azt hezitálás nélkül végrehajtották. A kifizetendő összeg sem tért el az árajánlattól. Szépen összeszokott csapat, gondos, alapos munka. A folyamat közben is minden tiszta és rendezett maradt, nem volt felfordulás, holott komoly átalakítást végeztek. Minden gyorsan és pontosan zajlott. Nyugodt szívvel ajánlom Őket, ha bármi hasonló munkára lenne szükségem csak Őket kérném fel.

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Minősített szakemberek. Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Valós értékelések. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Hálós burkolás

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, segítőkész csupaszív csapat, csodálatos termékekkel és óriási választékkal...

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Professzionális csapat. Garancia. Megfizethető árak. Gyors és szakszerű munka.

 • Hálós burkolás

  3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon elégedett vagyok. Megbízható csapat, precíz munkát végeztek rövid idő alatt. Mindenkinek ilyen burkolót kívánok!

A prémium polikarbonátnak köszönhetően megnöveli a medence használhatóságának idejét.

 • Hálós burkolás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Baráti kő baráti áron

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hálóval burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hidegburkoló hálós burkolás közben Zalaegerszegen