Kád beépítés Zalaegerszeg területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Új szolgáltatásunkkal mostantól a kád beépítés sem okoz gondot! Tapasztalt szakembereink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb kádat és beépíteni azt a fürdőszobájába. Legyen szó akár új építésű, akár régebbi lakásról, mi garantáljuk a szakszerű és precíz munkát. Ráadásul, most akciós áron kínáljuk szolgáltatásunkat, ahol a kád ára 20 000 és 50 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú kádot választanak. Nem kell tovább keresnie, ha minőségi és megbízható kád beépítést szeretne! Kérjen ajánlatot most!

6 kád beépítőnek most online

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Róbert

Róbert

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

16200 - 30500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kád beépítők Zalaegerszegen!

Gábor K.
Gábor K. 8904 Zalaegerszeg Online

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül.

  • Kád beépítés

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

very unprofessional, after made the appointment and agreed by both, when that day comes he would say he cannot make it. And they do not have the professional tool to do the inspection. Their service is not worth for the price. :(

Károly
3 éve

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is. 10 év tapasztalattal készletről szállítjuk ki új zuhanykabinodat, szakszervizünk beépíti. Magas minőség. Kis méretű fürdőkbe is. Országos kiszállítás. Gyártói árakon, raktárról.

  • Kád beépítés

    3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyorsak!

Attila
2 éve
Attila A.
Attila A. 8900 Zalaegerszeg Online

Nagyméretű sarokkabinok előfülkével, zuhanytálcával és króm profilokkal. Zuhanykabinok toló és nyíló ajtóval több típusban. Értesüljön az elsőként. Aktuális ajánlatokról.

  • Kád beépítés

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

FIGYELEM ! LEHÚZÁS ! ÁTVERÉS ! KONTÁRKODÁS ! Óvakodjon mindenki ettől a cégtől, Számla nélkül húznak le, 4 -% x- alkatrész árakkal horror munkadíjjal ! és kontár hozzáértéssel. Melegvíz akadozva jött ..100 ezer kp.-re húztak le úgy hogy se számla, se a régi alkatrész nem volt visszaadva ( 60 és 20 -ezres cuccok ) , reklamálásnál a szemembe röhögtek: No de URAM ön le lett húzva ..

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj kád beépítő szolgáltatást percsek alatt! Érkeznek az ellenőrzött helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy kád beépítőnek, kád beépítés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a kád vízszivárgását a beépítés során?

Az egyik hatékony megoldás a Schluter KERDI-BOARD beépítése a zuhanykabin/fürdőkád körül, melynek ára 7 500-10 000 forint/nelméter. Ez a vízzáró membrán egyidejűleg funkcionál mint nedvesség-biztosító és hőszigetelés is. A szakszerűen elvégzett beépítéssel megakadályozható a vízszivárgás, valamint a penész és gomba megtelepedése is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előírásoknak kell megfelelni a kád beépítésekor?

A kád beépítésekor fontos, hogy megfeleljen az illetékes hatóság előírásainak, mint például a Víz- és Csatornaművek szabványainak és az épületkódex rendelkezéseinek. Az anyagminőség és a higiéniai szabványok betartása is nélkülözhetetlen. A megfelelő beépítéshez javasolt szakember segítségét igénybe venni. Az árak a kád típusától és a munka bonyolultságától függnek, általában 70 000 és 150 000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a kád mozgását a beépítés során?

A kád stabilizálásához a legjobb megoldás az, hogy a falba vagy a padlóba rögzítjük. Ehhez szükség lehet falankerre és/vagy kádgyökerekre. A falanker ára általában 800-1500 forint, míg a kádgyökereké 2000-3000 forint körül mozog. A gyártók általában javasolják ezek használatát a biztonságos beépítés érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen költségekkel jár a kád beépítése a különböző fürdőszoba méretekben és területeken?

A kád beépítése több tényezőtől függ, mint például a fürdőszoba mérete és területe, az anyagok és az elvégzés módja. Általában a kád árak az anyagtól függően 50 000-200 000 Ft között mozognak, míg a munkadíj általában 50 000-150 000 Ft lehet. Azonban ahhoz, hogy pontos árajánlatot kaphasson, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot szakemberrel vagy szakértővel, aki felméri az Ön fürdőszobáját és segít kiválasztani a legjobb megoldást az Ön igényeihez.

Olvas