Kazán tervezés Zalaegerszegen tapasztalt szakemberekkel!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb épületgépészeket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 31 épületgépész közül, 2500-4700 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Zalaegerszegen bérelj fel a legjobb szakembereket a kazán tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 épületgépész most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Tivadar

Tivadar

Ma is elvallalom.

Richard

Richard

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a kazán tervezés Zalaegerszegen?

2500 - 4700 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Botond K.
Botond K. 8900 Zalaegerszeg Online

Prokoncept Energiatakarékos vagy Passzív Házak | Könnyű és gyors építkezési rendszer. Egyedi Tervezésű Épületek | Készházak | Falelemek | Építési Rendszer. Gyors kivitelezés.

 • Kazán tervezés

  11800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, korrekt, életet mentett

Zsolt O.
Zsolt O. 8900 Zalaegerszeg Online

Új családi házak, ingatlanok tervezése. Építészmérnöki szolgáltatások, megtervezzük álom házad és segítünk a kivitelezésben. 10+ éves tapasztalat.

 • Kazán tervezés

  10100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Lengyelországból hozak haza családdal, autóval gyorsan és reális áron. Nagyon köszönöm szépen!

Péter H.
Péter H. 8904 Zalaegerszeg Online

Előtetők tervezése, fém lépcsők és galériák kivitelezése, rácsok és kerítések készítése. Kovácsoltvas és fémek megmunkálása megfizethető árakon, garanciával!

 • Kazán tervezés

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek segítőkészek. Relatív gyorsan detektálták és javították a hibát.

Tamás I.
Tamás I. 8904 Zalaegerszeg Online

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. 3D-s látványtervek. Pécsi irodával. Előzetes bejelentkezés. Egy évtizedes tapasztalat.

 • Kazán tervezés

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyorsan, jól dolgoznak, csak minőségi anyagokat ajánlanak, kedvesek és udvariasak. Jó ár/érték arányban dolgoznak. Csak ide jövök!!!!!

Több mint 5 éve foglalkozom ingatlanok lakberendezésével, és a teljes körű felújításának menedzselésével. Egy átlagos felújítás során is segítek a megfelelő anyagok kiválasztásában, a felújítási projekt teljes körű menedzselésében. Leginkább befektetési celú ingatlanokkal foglalkozom, költséghatékony, mégis szép megoldásokat javasolok. Többnyire már kialakult alvállalkozói csapattal dolgozom együtt. Ha nem szeretne bajlódni a szakmunkások keresgélésével, vagy vannak rossz tapasztalatai, akkor szívesen segítek. (kapacitás függvényében). Leginkább olyan ingatlanok felújítását vállalom, ahol nem élnek életvitelszerűen, vagy legalábbis a felújítás idejére hajlandóak kiköltözni a lakásból/házból. Várom megtisztelő keresését.

 • Kazán tervezés

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hibátlan volt minden

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész kazán tervezés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kazán tervezés: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a kazán tervezés átlagos ára 1800 - 3300 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Épületgépészk - hogyan válasszunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek épületgépészt Zalaegerszegen?

Jelenleg 27 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAZÁN TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok épületgépészt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált épületgépészt hívnod ha a következőre van szükséged: kazán tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó épületgépész?

Egy jó épületgépész pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: kazán tervezés?

A kazán tervezés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy épületgépészt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas