Természetes szépség és megbízhatóság: Kő kerítés építés Zalaegerszegen: Hangsúlyozza otthona egyediségét és tartósságát a kő kerítésépítéssel!

Köszönts be vendégeidet stílusosan egy Kő kerítéssel!

Hogyan találj megbízható kőkerítésepítő?

Keresd fel a legjobb szakembereket Zalaegerszeg területén! Legyen szó bármilyen szolgáltatásról, mi segítünk megtalálni a legmegbízhatóbb szakembert a számodra. Nem kell többé időt és energiát pazarolnod a keresgélésre, mi gyorsan és hatékonyan megoldjuk helyetted! Miért válassz minket? Mert kizárólag a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt, akiknek hosszú évek óta kitűnő referenciáik vannak. Biztos lehetsz benne, hogy a szolgáltatás minősége kiemelkedő lesz, és elégedetten távozhatsz. Az árak rugalmasak és a szolgáltatástól függenek. Az árak tartománya általában X és Y között mozog, de minden esetben egyedi ajánlatot tudunk neked készíteni, amely a konkrét igényeidre és költségvetésedre van szabva. Ne várj tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma és találj rá a tökéletes szakemberre Zalaegerszeg területén!

5 kőkerítésepítő most online

Attila

Attila

Érdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kő kerítés építés?

168100 - 315200 Ft/négyzetméter

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőkerítésepítők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőkerítésepítőt!

Lézeredzés mint alternatíva az indukciós edzésre, betétedzésre, nitridálásra. Szelekív.

 • Kő kerítés építés

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Tapasztalt, kedves kiszolgálás. A megrendelt termékek gyorsan megérkeztek.

Minőségi felület. Alumínium fém bevonat, 40 év élettartam. Műemlék kovácsoltvas felújítás. Műemlék épületek kastélyok, paloták kovácsoltvas szerkezeteinek korrózióvédelmi felújítása. Helyszíni híd cinkszórás. Alumínium fémszórás. Cinkszórás a gyártónál. Méretkorlát nélkül.

 • Kő kerítés építés

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Elköltözött, a helyén Lidl épül.

Kerítések, kapuk, elemek. Ingyenes helyszíni felméréstől, 2 napon belül árajánlatot adunk. Bármilyen egyedi megoldással, 12 hónap garanciával. Teljes körű tervezés és kivitelezés.

 • Kő kerítés építés

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Extremely rude behaviour and useless!!!

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi termékeinket még gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! 10% hűség kedvezmény. Ajánlatkérés egyszerűen. Valódi minőség. Típusok: Kis- és nagy fémlemezek, Reklámtáblák.

 • Kő kerítés építés

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nekem rendben volt minden, összeírom, elküldöm, összekészítve vár, fizetek és távozok. Sok apró rozsdamentes alkatrész, sok embert bosszant amiért nem lehet válogatni, amit teljesen megértek, összekavarodna a leltár 1 nap alatt, ezért nagy a szigor. Pénteken voltam ott, zárás előtt is rendben ment minden.

Villámcsapás, rugótörés, drótkötélszakadás stb. a legtöbb sérülés javítható. Hívjon most! Hívását követően rövid határidővel, garanciával javítjuk vagy karbantartjuk kapuját. Áremelkedés előtti akciók. Bármilyen típusú szettek. Egyedi akció, kedvezmény.

 • Kő kerítés építés

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

E-mailen történt megkeresésemre semmi visszajelzés, telefont nem veszi fel senki.

Patrik
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kőkerítésepítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőkerítésepítő kő kerítés építés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kő kerítés építés: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a kő kerítés építés átlagos díja 15000 - 28100 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Zalaegerszegen a kő kerítés építés szolgáltatáshoz már 35 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Zalaegerszegen?

Jelenleg 27 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KŐ KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk kőművest?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kőművest keresned akkor, ha erre van szükséged: kő kerítés építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kőműves?

Egy megbízható kőműves részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: kő kerítés építés?

A kő kerítés építés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy kőművest nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas