Minőségi oromszegély felrakás Zalaegerszegen. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 32 bádogos közül! Korrekt oromszegély felrakás árak: 1700-3200 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 bádogos most online

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Dániel

Dániel

Ingyenes kiszallas.

Dávid

Dávid

erdekel.

Mennyibe kerül az oromszegély felrakás Zalaegerszegen?

1700 - 3200 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Felújítjuk palatetőjét bontás nélkül is, Ingyenes Kiszállással. Hívjon Minket Hétvégén is! Lapos tető szigetelése Országosan Ingyenes Kiszállással akár Hétvégi Munkavégzéssel.

 • Oromszegély felrakás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz munkavégzés, jó szívvel ajánlom!

Érdeklődjön tetőfedési árak iránt, kalkuláljon velünk! Tetőcserét és javítást is vállalunk. Tetőfedés és tetőjavítás, ács munkák az ország teljes területén! Korrekt árak. Tetőmágus.

 • Oromszegély felrakás

  7400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, udvarias értekesitő minden kérdésben a segítségemre volt.

Tamás S.
Tamás S. 8904 Zalaegerszeg Online

A ROCKWOOL kőzetgyapot tetőtéri hőszigetelő termékei növelik otthona komfortját, védelmét. Tűzállóság | Tartósság | Energiahatékonyság | Kiváló hangszigetelés | Természetes anyag. Műszaki információ. Alkalmazási területek. A kőzetgyapot előnyei.

 • Oromszegély felrakás

  7700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Minőség, korrektség, tradíció....

Attila C.
Attila C. 8904 Zalaegerszeg Online

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel! Szigetelését nehezen hozzáférhető szerkezetekben is kivitelezzük fújható üveggyapottal.

 • Oromszegély felrakás

  5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nem ismerik a lehetetlent,ami éppen nincs,nagyon gyorsan elkészül. Rövid,pontosan betartott határidő!!!

Víz-, hő- és hangszigetelő anyagok. Kátránypapírok, bitumenlemezek stb. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát, Héra.

 • Oromszegély felrakás

  8400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

6 db összesen 2 méter hosszúságú, egymásba rakható alumíniumdarab szállítása 100 km-re 61.000 Ft. Ahhahahahahahahahaha! :D A kötelező regisztráció már csak a hab a tortán.

Zaha Zaha
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos oromszegély felrakás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok