Radiátor csere Zalaegerszegen a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél megbízható és szakértő fűtésszerelőt találni Zalaegerszegen radiátor cseréhez? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobbakat! Válogass 38 szakember közül, árak 13900-26100 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz! Nálunk minden egyszerű: ossz meg velünk a feladatot, és a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz. Minden mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most!

6 fűtőtest szerelő most online

Ádám

Ádám

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

19100 - 35900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtőtest szerelők Zalaegerszegen!

Kazáncsere és Fűtéskorszerűsítés hivatalos beüzemeléssel, teljes körű ügyintézéssel! Ne adja fűtésrendszerét rossz kézbe! 15+ Éves tapasztalattal mindenre van megoldásunk.

  • Radiátor csere

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos ennél rosszabbat nem tudok adni ezért is ennyi. A javíás után ismét úgyan az a aprobléma nem reagálnak a megkeresésre, számlát nem adnak. CSALÓK!!!!

Péter
2 éve

Épületgépészeti csővezetékek széles választéka, magas színvonalú műszaki szaktanácsadással. Találd meg az ideális megoldást, próbáld ki a könnyen szerelhető Wavin csőrendszereket! Kiváló minőség. Megbízható és tartós. Típusok: épületgépészet, padlófűtés.

  • Radiátor csere

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Köszi a gyors és precíz munkát! 11 ker

József
2 éve
Béla B.
Béla B. 8900 Zalaegerszeg Online

Szerezzen Csatorna Javítás Bontás Nélkül. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Szerezzen Csatorna Javítás Bontás Nélkül. Fedezze fel találatok millióit itt.

  • Radiátor csere

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Rugalmas (aznap 18 órára kértem, hogy jöjjön), szakszerű, és jó, hogy el is magyarázza a dolgokat. Kétszer hívtam már (két külön lakáshoz), mindkétszer elégedett voltam.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendeld meg most a fűtőtest szerelő szolgáltatást és percek alatt kapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints ide!

Egy fűtőtest szerelő, radiátor csere közben Zalaegerszegen

Népszerű szolgáltatások Zalaegerszegen