Régi bútor felújítás Zalaegerszegen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Antikbútor Restaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj antikbútor restaurátor szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 33 antikbútor restaurátor közül! Korrekt régi bútor felújítás árak: 23300-43700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 antikbútor restaurátor most online

Csaba

Csaba

Érdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a régi bútor felújítás Zalaegerszegen?

23300 - 43700 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb antikbútor restaurátorok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező antikbútor restaurátort!

Bízza ránk egyedi bútorait, egészen a tervezéstől a kivitelezésig. Ön megálmodja mi elkészítjük önnek ahogy szeretné.

 • Régi bútor felújítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Eltunt 200 ezer forintommal. Nehogy előleget adjanak neki!

Roland G.
Roland G. 8900 Zalaegerszeg Online

Ezermester szolgálat Budapesten és környékén. Lakáson belüli és kültéri munkát vállalunk.

 • Régi bútor felújítás

  2200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon segítőkész, barátságos kiszolgálás, jó árak, nagy választék.

Különböző lapraszerelt bútorok szakszerű szerelését, beépítését, összeszerelését vállaljuk. Ha szüksége van egy profi bútorszerelő csapatra, hívjon minket bizalommal! Bútor Összeszerelés. Kedvező áron. Garanciával. Szekrényszerelés. Szekrények Szerelése.

 • Régi bútor felújítás

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

100% pozitív

Rudolf B.
Rudolf B. 8904 Zalaegerszeg Online

Tolóajtók, Beépített szekrények, Gardróbok készítése, helyszíni felméréssel.

 • Régi bútor felújítás

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Konyhapult felújításra kerestem szakembert. Rendkívül korrekt, gyors asztalos, csak ajánlani tudom. Én biztosan őt hívom legközelebb is. Kiszerelést és beszerelést is szakszerűen végezte a legkisebb hanggal és kosszal.

Gábor F.
Gábor F. 8900 Zalaegerszeg Online

Akár aznapi ajánlatadást és elszállítást is tudjuk vállalni. Rövid határidőkkel dolgozunk. Vállaljuk kanapék, ülőgarnitúrák, antik bútorok teljes körű vagy részleges felújítását. 1991 óta.

 • Régi bútor felújítás

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon csúnyán átvert minket! Mikor kijött felmérni a munkát(külső ajtó felszerelése), bizalmat ébresztett bennünk, azt mondta meg lehet oldani.Csak szerelnie kellett volna, beszereztük az ajtót attól a cégtől akit ajánlott, direkt előtte felhivtam, jó- e a méret? Azt monta rendben, elvittükba műhelyébe.Kérte szerezzünk be kilincset is, és igérte beszerzi nekünk a zárat.Feketeleves: kiderült közben, hogy az ajtónk kisebb, nem szólt vigyük vissza cserélni időben legalább, hanem azt mondogatta majd ő "megtoldja" (?!). ELTELT 3 ÉS FEL HÉT!!!! Minden héten igérte hogy jön, aztán hazudozott össze-vissza éppen miért nem ér rá, pedig tudta hogy fontos(kisgyerek miatt, fázunk). Elegünk lett, elmentünk az ajtónkért,semmit nem csinált vele. Ennyit a becsületről, és a megbizhatóságáról.NEM AJANLOM SENKINEK!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj antikbútor restaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antikbútor restaurátor régi bútor felújítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi bútor felújítás: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a régi bútor felújítás átlagos díja 21800 - 41000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós értékeléseket?

Zalaegerszegen a régi bútor felújítás szolgáltatáshoz már 34 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok antikbútor restaurátort Zalaegerszegen?

Jelenleg 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek antikbútor restaurátort?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált antikbútor restaurátort megbíznod ha a következőre van szükséged: régi bútor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi antikbútor restaurátor segítségét?

Egy jó antikbútor restaurátor a régi bútor felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha antikbútor restaurátort hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas