Szobabútor készítés Zalaegerszegen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobabútorkészítő szakembert?

Ne menj tovább, a legmegbízhatóbbat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Szobabútor készítés Zalaegerszegen! Bízzon 34 szakemberünkben! Kérjen ajánlatot most és élvezze tökéletesen berendezett otthonát! Nem tudod, hogyan találj specialistát a Qjob-on? Ossza meg velünk a megoldandó feladatot, és a környéken található szakembereink azonnal megtalálják az árajánlataikkal, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Összehasonlíthatja a szakemberek profilját, elolvashatja a véleményeket és további információkat is kérhet! Mindez KÖLTSÉGMENTESEN! Kérjen ajánlatot még ma!

5 szobabútorkészítő most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Peter

Peter

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a szobabútor készítés Zalaegerszegen?

5900 - 11100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobabútorkészítőok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobabútorkészítőt!

Viktor G.
Viktor G. 8900 Zalaegerszeg Online

Látogasson el bemutatótermünkbe és szakértőink segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Tömeggyártás helyett minőségi és igényes asztalostermékek készítése a célunk! Sok éves tapasztalat. Valósághű látványterv. Minőségi munkák.

 • Szobabútor készítés

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Minden a konyhabútorral kezdődött. :) Aminek minden egyes négyzetcentiméterét ki kellett használni, olyan pici volt. Gáborék maximálisan figyeltek az igényeimre, és az elképzeléseimhez hozzátették a szakmai tudásukat, tapasztalataikat. Precízek, megbízhatóak, kedvesek. Biztos, hogy a jövőben is ők fogják megalkotni a bútorainkat!

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén

 • Szobabútor készítés

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, megbizható kifogásolhatatlan munkát végzett Szabó úr. Csak ajánlani tudom mindenkinek! (Elöszobai gardrobra ajtó készült és beépitett szekrény tolóajtó javitás történt.) Nagyon köszönöm a segitségét!

Péter K.
Péter K. 8904 Zalaegerszeg Online

Bízza ránk egyedi bútorait, egészen a tervezéstől a kivitelezésig. Ön megálmodja mi elkészítjük önnek ahogy szeretné.

 • Szobabútor készítés

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden rendben volt velük, gyorsan és egyszerűen kiszállították a kanapénkat. Teljesen elégedettek vagyunk. Árban is tartották magukat a megbeszélhez, korrektek voltak.

Régi és antik tárgyak, teljes hagyaték készpénzes felvásárlása az ország egész területén. Ingyenes kiszállás és értékbecslés az ország egész területén. Hívjon bizalommal! Akár 2 órán belül. Országos kiszállás. Hívjon bizalommal.

 • Szobabútor készítés

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Kisfiam szobájába tervezett és készített bútorokat. A szoba egyedi méretei miatt ez elég nagy kihívás volt, de tökéletes lett. Külön köszönet érte, hogy a méretezésnél a játéktárolók méreteit is figyelembe vetted.

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most! Ikea; Jysk; XXXLutz; stb. bútorok teljes körű összeszerelése, rövid határidővel!

 • Szobabútor készítés

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nem jottek el az időpontra, utána nem voltak elérhetoek egész nap. Megbízhatatlanok.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szobabútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szobabútor készítés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szobabútor készítés: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a szobabútor készítés átlagára 5400 - 10100 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles véleményeket?

Zalaegerszegen a szobabútor készítés szolgáltatáshoz már 33 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Zalaegerszegen?

Most 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZOBABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos a következő feladattal kereshető meg: szobabútor készítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó asztalos?

Egy megbízható asztalos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: asztalos?

Ha profi asztalos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A szobabútor készítés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas