Teljes körű tetőtér gipszkartonozás Zalaegerszegen. Az Ön igényeire szabva!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 38 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt tetőtér gipszkartonozás árak — 8100-15200 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 gipszkartonozó szakember most online

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszallas.

György

György

erdekel.

Mennyibe kerül a tetőtér gipszkartonozás Zalaegerszegen?

8100 - 15200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Generálkivitelezés. Házak szerkezetépítése. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: ferde háromszög gipszkartonozás; gipszkarton mennyezet léccel, àlmenyezet, házfelújítás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Készséges volt, kisebb munkára is vállalkozott, pontosan jött a felmérésre, a megbeszélt időben kezdte és végezte a munkát. Korrekt áron, szépen dolgozott, nem hagyott koszt maga utan.

Tamás S.
Tamás S. 8904 Zalaegerszeg Online

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Kedvező ár. Szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gipszkartonozás; Tisztasági festés. Lakásfelújítás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Erősségei: pontosság precízitás és egyben gyorsaság

Rafael S.
Rafael S. 8900 Zalaegerszeg Online

30 éve dolgozom építőiparban, külföldön is dolgoztam több évet. Ha minőségi munkát szeretne hívjon bizalommal. Főbb szolgáltatásaink: tetőtér gipszkartonozás; csempe felület előkészítése, gipszkarton legolcsóbban, ablak gittelés

 • Tetőtér gipszkartonozás

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, korrekt, profi szakember, kiváló minőségű munkát végzett, kedvező áron.

O K
2 éve

Festőmester vállal homlokzat felújítást dtivitozást festést vakolást javítást ereszdeszka. mázolást állványozással rövid határidővel minőségi munkával jó áron garanciával. szobafestés gipszkarton. ingyenes árajánlat. lakásfelújítás generálban. Amiket vállalok: Padlószőnyeg lerakása betonra; Plafon glettelése; Társasház erkély felújítás. Elérhető áron

 • Tetőtér gipszkartonozás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Ferenc megbízható, hozzáértő szakember. Korrekt árajánlatot adott, pontosan végezte a munkát és határidőre végzett is vele. Mindenkinek bátran ajánlom!

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Fürdőszoba - Ingatlan Felújítások--- Ingyenes Helyszíni Felmérés--- Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home Improvement Budapest. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Parketta lakkozás; Vakolás; Gépi festés. Minőségi lakásfelújítás | Forduljon hozzánk bizalommal

 • Tetőtér gipszkartonozás

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Mindig pontosan, szakszerűen a megbeszélésünk alapján dolgozott. Nem hagyott maga után koszt. Udvarias, figyelmes, a felújítással kapcsolatosan bármilyen kéréssel fordulhattunk hozzá.

Nap mint nap lakásokat, házakat újítunk fel. Ez a dolgunk, ehhez értünk. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Bútor tapétázás; Festés előtti falcsiszolás; Plafon festés. Konzultáció, tervezés, kivitel

 • Tetőtér gipszkartonozás

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, preciz, szép munkát végzett! Közvetlen. Köszönöm a munkáját. Máskor is számítunk Önre!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember tetőtér gipszkartonozás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőtér gipszkartonozás: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a tetőtér gipszkartonozás átlagos díja 6600 - 12500 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan válasszunk Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a tetőtér gipszkartonozás szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐTÉR GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal bízható meg bátran: tetőtér gipszkartonozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember a tetőtér gipszkartonozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: gipszkartonozó szakember?

Ha egy megbízható gipszkartonozó szakember segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A tetőtér gipszkartonozás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas