Vályogház tetőcsere Zalaegerszeg területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 34 tetőfedő közül! Korrekt vályogház tetőcsere árak: 4200-8000 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 tetőfedő most online

György

György

Ingyenes kiszallas.

Mihály

Mihály

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a vályogház tetőcsere Zalaegerszegen?

4200 - 8000 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tibor B.
Tibor B. 8900 Zalaegerszeg Online

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. 3MForint Állami támogatás. Fix csomag árak. Programok.

 • Vályogház tetőcsere

  6900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Kedves kiszolgálás, széles választék a lemezekből és profilokból. Raktáron az összes kiegészítő alkatrész is Rövid határidővel gyártják a megrendelt lemezárut és a kiszállítás is gyors és rugalmas.

Tetőfedő munkák és tetőjavítás. Cserepeslemez tetőfedés. Tetőjavítás azonnal.

 • Vályogház tetőcsere

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Weboldalukon keresztül kértem ajánalatot szigetelőanyagra. Nagyon gyorsan válaszoltak, tájékoztattak a rendelhető anyagokról és intézték a megrendelésem.

Attila C.
Attila C. 8904 Zalaegerszeg Online

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel! Szigetelését nehezen hozzáférhető szerkezetekben is kivitelezzük fújható üveggyapottal.

 • Vályogház tetőcsere

  5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nem ismerik a lehetetlent,ami éppen nincs,nagyon gyorsan elkészül. Rövid,pontosan betartott határidő!!!

Gábor D.
Gábor D. 8904 Zalaegerszeg Online

Minőségi tetőfelújítások cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt fedéssel. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Ingyenes árajánlat. Garanciális kivitelezés. Biztos céges háttér. Díjmentes felmérés.

 • Vályogház tetőcsere

  8900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlással!

saládi házak tetőfelújítása és tetőjavítása, akár azonnali kezdéssel, garanciával! Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel.

 • Vályogház tetőcsere

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Pusztamonostori telephelyen gyors kiszolgálás illetve rendelés felvétel, kb 5 nap múlva mehettem a lemezekért. Ajánlani tudom csak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő vályogház tetőcsere közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vályogház tetőcsere: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a vályogház tetőcsere átlagos ára 4700 - 8900 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VÁLYOGHÁZ TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: vályogház tetőcsere vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a vályogház tetőcsere mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas