Teljes körű vízbekötés Zalaegerszegen. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Vízbekötés? A Qjob-on találod a legjobb szolgáltatásbeszerelőket! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szakembert 4000-7500 Ft/alkalom áron! Tapasztalt szakembereink valós árajánlatokkal és véleményekkel várnak Zalaegerszegen és környékén. Nincs tapasztalatod a szakemberkeresésben? Semmi gond! Oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a megfelelő szakembert árajánlatával, hogy a lehető leghamarabb megoldhassa a feladatot! Választhatsz a szakemberek között, összehasonlíthatod a profiljukat, és kérhetsz további információkat is. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunkat!

6 vízvezeték-szerelő most online

András

András

Sok tapasztalatom van

Géza

Géza

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

5500 - 10400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Zalaegerszegen!

Zsolt B.
Zsolt B. 8904 Zalaegerszeg Online

Korlátlan élettartammal, fenntartási költség nélkül. Kérje most ingyenes fűtéstervét! Modern és biztonságos infratechnológiával működő fűtés az egészségesebb otthonért.

  • Vízbekötés

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható cég, pontosan érkeztek és minőségi munkát kaptam.

Zoltán
2 éve

Fűtésszerelő. Vízvezeték szerelés. wc-wc tartály, csap, csaptelep javítás szerelés, csere. Gázkészülék javítás, karbantartás, csere. Kémény bélelés, tervek , engedélyek.

  • Vízbekötés

    6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szakszerű,gyors,pontos

Zsolt
2 éve

Egyéni méretek és igények alapján elkészítjük üveg zuhanykabinját és beépítjük. Rendeljen saját édenkertet a fürdőszobájába és akár 2 hét alatt beépítjük! Egyedi üveg zuhanykabin.

  • Vízbekötés

    4200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Köszi a véleményeket. Most ebben a pillanatban mondtam le őket. Persze én is előbb hívom, majd rákeresek. 😬 Fordítva kell😄

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szolgáltatásbeszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízbekötés közben Zalaegerszegen