Minőségi zártszelvény hegesztés Zalaegerszegen. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb hegesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 40 hegesztő közül, 4300-8100 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Zalaegerszegen bérelj fel a legjobb szakembereket a zártszelvény hegesztés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 hegesztő most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a zártszelvény hegesztés Zalaegerszegen?

4300 - 8100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Tibor S.
Tibor S. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdvözlök mindenki.Cégünk az alábbi munkakörben tevékenykedik.Kerites,kapuk,acélszerkezetek,előtetők,rozsdamentes és szénacél korlátok és üvegkorlátok gyártásával foglalkozik.

 • Zártszelvény hegesztés

  10900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó.

Ferenc D.
Ferenc D. 8904 Zalaegerszeg Online

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Komplex tervezés. Felújítás. Megvalósítás. Karbantartás.

 • Zártszelvény hegesztés

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Imi ,az isten itten!

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is.

 • Zártszelvény hegesztés

  12300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Jó hozzáállás, kedvesek az ügyfelekkel.

Fémszerkezetek és alkatrészek egyedi hegesztését vállaljuk, a legmegfelelőbb eljárással. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Felújítás.

 • Zártszelvény hegesztés

  8200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mi meg vagyunk elégedve velük. Bármiért mentünk mindent becsületesen megcsináltak. Az időpont kérésemet is tudták rugalmasan kezelni.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online.

 • Zártszelvény hegesztés

  7800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Teljeskörű átvizsgálást kértem autóvásárlás után, a folyadékszinteket egyáltalán nem ellenőrizték, és nem tájékoztattak róla hogy a fékfolyadék illetve a kormányszervó folyadék a minimum alatt van, illetve a hűtővíz fagyállóságát sem tesztelték. Hibakódolvasás (check engine), hibakód törlés, teljeskörű átvizsgálás 10 ezer.

Gyula D.
Gyula D. 8900 Zalaegerszeg Online

Amit a fémmegmunkálásról tudni kell, azt negyvenévnyi szakmai gyakorlattal tudom vállalni. Dolgoztam nagy cégekben, mint minősített hegesztő. Ezek a közé sorolhatom az angyalföldi hajógyárat, a Ganz Máv-agot, Vasúti hídépítőt, majd az újabb cégek esetében a GE-t, Siemens-t, Knorr Bremsét, Krausét. Minősítéseim sok eljárásból vannak, így hegesztek rozsdamentest, savállót, szénacélt, alumíniumot, forrasztok öntvényt, rezet, bronzot. Szerszámaimat nyugodtan mondhatom ipari minőségűeknek. Hegesztés a vékonytól a vastag anyagig, minőséget korrekt áron. Hobbim, kutya, peca, informatika, ebben a sorrendben. Amúgy 2006 óta rendszeresen gyártunk agility akadályokat. Elsőre még fából, de ahogy nőt az igény, úgy alumíniumból. Sokan úgy jönnek hozzám, ez a beírásokról is lejön, mintha egy varázsló lennék. Nem vagyok, csak az a 30 év, az tényleg harminc évnyi szakmai tapasztalat, és rutin. Ennek több mint a fele, minősített hegesztőként telt, így nekem nagyon sokat kellene azon gondolkodnom, hogy hol rontsam el az anyagot. Nem fogom, inkább hamar meghegesztem. Másik meg az, hogy sokan néznek, hogy rögtön elkészítem a hegesztést. Jelentem, ha nem muszáj, nem tárolnám. Mint egyéni vállalkozó, számlaképes vagyok. ja, és ami cégeknek jól jöhet új azaz, öt évig szóló tűzvédelmi vizsgával rendelkezem. Bár úgy néz ki a referenciaképeken, mintha csak színesfémmel dolgoznék, de vaselemeket is készítek, hegesztek, az általunk megépített elemre, gipszkartonzást is vállalunk. . Gépparkom mozdítható, melyek között van AWI, CO, és elektródás, tehát mindent megtalál. Tehát nem gond a kiszállás. Ha itt nem talál, fent vagyok máshol is, csak keressen rám. Törött babakocsi hegesztését, kerékpárváz, kerítések, kapuk, korlátok hegesztését, készítését vállalom.

 • Zártszelvény hegesztés

  14000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Kedves és rugalmas.Profi munka. Szerzõdést írtunk,azt betartja és maga után sem hagy felfordulást,számlát ad.Gyorsan,szépen és precízen dolgozik,igényes szakember,bátran ajánlom bárkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő zártszelvény hegesztés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zártszelvény hegesztés: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a zártszelvény hegesztés átlagos ára 4000 - 7500 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Zalaegerszegen a zártszelvény hegesztés szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hegesztőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRTSZELVÉNY HEGESZTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk hegesztőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált hegesztőt megbíznod ha erre van szükséged: zártszelvény hegesztés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy hegesztő?

Egy megbízható hegesztő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: zártszelvény hegesztés?

A zártszelvény hegesztés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy hegesztőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas