Zuhany lefolyó szerelés Zalaegerszeg területén!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Ne hagyd, hogy a zuhany lefolyód problémái bosszúságot okozzanak! Válaszd a Qjob-ot, és találd meg a legjobb szakembereket Zalaegerszegen! Válogass 39 vízszerelő közül, akik korrekt árakon, 7300-13700 Ft/db között, szakszerűen megoldják a problémádat! Nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek? Semmi probléma! Oszd meg velünk a feladatot, és szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal! Összevetheted a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz! És ami a legjobb: mindezt DÍJMENTESEN teheted meg! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és bízd a szakemberekre a zuhany lefolyód javítását!

6 szakember, aki elvégzi a zuhany lefolyójának javítását most online

István

István

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a zuhany lefolyójának javítását Zalaegerszegen!

Gábor K.
Gábor K. 8904 Zalaegerszeg Online

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül.

  • Zuhany lefolyó szerelés

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

very unprofessional, after made the appointment and agreed by both, when that day comes he would say he cannot make it. And they do not have the professional tool to do the inspection. Their service is not worth for the price. :(

Károly
3 éve

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is. 10 év tapasztalattal készletről szállítjuk ki új zuhanykabinodat, szakszervizünk beépíti. Magas minőség. Kis méretű fürdőkbe is. Országos kiszállítás. Gyártói árakon, raktárról.

  • Zuhany lefolyó szerelés

    3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyorsak!

Attila
2 éve

Egyéni méretek és igények alapján elkészítjük üveg zuhanykabinját és beépítjük. Rendeljen saját édenkertet a fürdőszobájába és akár 2 hét alatt beépítjük! Egyedi üveg zuhanykabin.

  • Zuhany lefolyó szerelés

    4200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Köszi a véleményeket. Most ebben a pillanatban mondtam le őket. Persze én is előbb hívom, majd rákeresek. 😬 Fordítva kell😄

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Hívj profi szakembert a zuhany lefolyónak! Kérj árajánlatot ingyen és kötelezettségmentesen, percek alatt. Ellenőrzött, helyi szakemberek azonnal rendelkezésre állnak. Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a zuhany lefolyójának javítását, zuhany lefolyó szerelés közben Zalaegerszegen