Fülhallgató kábel javítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Fülhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fülhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 fülhallgató szerelő közül! Korrekt fülhallgató kábel javítás árak — 4900-9200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 fülhallgató szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fülhallgató kábel javítás Zalaegerszegen?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fülhallgató szerelőok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fülhallgató szerelőt!

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Fülhallgató kábel javítás

    4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Profi a munkájában! Ajánlom! Csak most menj hozzá!!!

Gábor S.
Gábor S. 8904 Zalaegerszeg Online

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

  • Fülhallgató kábel javítás

    6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Mindent nagyon gyorsan elvégeztem. A vállalkozó 15 percen belül felhajtott, és fél óra alatt megcsinálta azt, amivel én fél napot babráltam!

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

  • Fülhallgató kábel javítás

    3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember, mindent gyorsan, hatékonyan és garanciával végzett el!!!! nagyon ajánlom!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fülhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fülhallgató szerelő fülhallgató kábel javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fülhallgató kábel javítás: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a fülhallgató kábel javítás átlagos díja 5900 - 11100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Zalaegerszegen a fülhallgató kábel javítás szolgáltatáshoz már 9 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok fülhallgató szerelőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜLHALLGATÓ KÁBEL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk fülhallgató szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható fülhallgató szerelőt keresned ha a következőre van szükséged: fülhallgató kábel javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Mihez kérheted egy fülhallgató szerelő segítségét?

Egy profi fülhallgató szerelő a fülhallgató kábel javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: fülhallgató kábel javítás?

A fülhallgató kábel javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy fülhallgató szerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas