Indukciós főzőlap beépítés szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 háztartásigép szerelő közül! Korrekt indukciós főzőlap beépítés árak — 4000-7500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 háztartásigép szerelő most online

Peter

Peter

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

adam

adam

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az indukciós főzőlap beépítés Zalaegerszegen?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb háztartásigép szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Ingyenes kiszállás országosan LCD , Plazma , LED Tv szerelés. Led Oled tv javítás.

 • Indukciós főzőlap beépítés

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Már 2 varrógépet hoztunk a mesterhez karbantartásra, javításra, mindig maximális figyelmet, hozzáértést, profizmust és mindezt korrekt, megfizethető áron kaptuk. Bízunk benne, hogy az ilyen kincset érő mesteremberek még sokáig űzni fogják hivatásukat, sajnos egyre ritkább az ilyen. Minden elismerésem!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Garanciával, teljes ügyintézéssel akár 30 perc alatt.

 • Indukciós főzőlap beépítés

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Honor 8X telefonhoz mentem mikrofont cserélni, mert sokszor halkan hallottak a másik oldalon. Miután többet beszéltünk a problémáról, megpróbálta hogy kipucolja nekem. Megspórolt nekem 10.000 Forintot a segítségével. Köszönöm szépen mégegyszer!

Gyula i.
Gyula i. 8900 Zalaegerszeg Online

Tisztelt Érdeklődő! Kérjen tisztítást, teljeskörű klíma telepítést, vagy ha elromlott, javítást, szervizelést

 • Indukciós főzőlap beépítés

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon segítőkész emberkék,, ajánlani tudom!

Péter H.
Péter H. 8904 Zalaegerszeg Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Bennünk nem fog csalódni.

 • Indukciós főzőlap beépítés

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a gyors kijelző cserét !:)

Sándor vagyok. Hűtő és Klímatechnikai Berendezések Telepítése, Beszerelése, Javítása és Karbantartása! Klíma Telepítés, Klíma Karbantartás, Klíma Töltés és Szivárgás Vizsgálat Azonnal. Országosan. Korrekt Árak. Profi-Szakszerű Munka. Klíma Fűtésre is.

 • Indukciós főzőlap beépítés

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, hozzáértő szerviz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő indukciós főzőlap beépítés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Indukciós főzőlap beépítés: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az indukciós főzőlap beépítés átlagos ára 4600 - 8600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Háztartásigép Szerelők - hogyan válasszunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok háztartásigép szerelőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TEHERAUTÓ ALVÁZ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk háztartásigép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: teherautó alváz javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó háztartásigép szerelő?

A jó autószerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: indukciós főzőlap beépítés?

A teherautó alváz javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas