Kávéfőző szivattyú javítás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 szerelő közül! Korrekt kávéfőző szivattyú javítás árak — 4500-8400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző szivattyú javítás Zalaegerszegen?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Attila H.
Attila H. 8900 Zalaegerszeg Online

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Indesit Whirlpool Bosch. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Mosogatógép szerviz.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, megbízható, hozzáértő csapat.

Tibor M.
Tibor M. 8900 Zalaegerszeg Online

Kedves érdeklődő! Díjtalan kiszállás, 6hó garancia, Háztartási gép szakszerviz. Hivatalos márkaszerviz.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan jelentkeztek az ajánlatkérésemre, és gyorsan is jöttek. Nem tudták a helyszínen javítani, de elvitték és sikerült megjavítani a főzőlap vezérlését.

Zalaegerszeg dolgozom, megyében is! Kávégépek, kávéfőzők, karbantartó és töltőanyagok kedvező áron gyors szállítással. Világmárkák egy helyen - Philips-Saeco, Jura, Melitta és sok más márka termékei. Szakértő ügyfélszolgálat. Új és használt alkatrész. Minden ami alkatrész. Országos házhoz szállítás.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Csak pozitívat tudok mondani. Pontos, megbízható, nagyon jól értette a dolgát a szakember. Ha nagyháztartási gépet kell újra szereltetnünk, ők az elsők, akiket keresni fogok.

A megoldások embere vagyok. Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Tv szerelés 1 nap alatt még karácsony elött 1 nappal is

Ferenc J.
Ferenc J. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Legyen szó bármilyen ipari készülékről, technikusaink elhárítják a hibát. Visszahívjuk! Szakértelmünket és tudásunkat mi sem bizonyítja jobban, mint partnereink impozáns listája.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Amikor felhívtam a két ünnep között, pár percen belül kiderült, hogy nem hozzá tartozik a problémám. Ennek ellenére amiben tudott segített. Korrekt, türelmes és hasznos tanácsokat nyújtott. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző szivattyú javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző szivattyú javítás: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a kávéfőző szivattyú javítás átlagos ára 6100 - 11400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Zalaegerszegen a fényszóró felújítás szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szerelőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYSZÓRÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autóvillamossági szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: fényszóró felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szerelő?

Egy jó autóvillamossági szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: kávéfőző szivattyú javítás?

A fényszóró felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy autóvillamossági szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas