Klíma szivattyú javítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 9 klímaszerelő közül! Korrekt klíma szivattyú javítás árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 klímaszerelő most online

Pal

Pal

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

adam

adam

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma szivattyú javítás Zalaegerszegen?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Gyula A.
Gyula A. 8904 Zalaegerszeg Online
Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat.
 • Klíma szivattyú javítás

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Érdeklődésemre kedves, segîtőkész vàlaszt kaptam az ott dolgozó Úraktól! Köszönöm

Tisztelt Érdeklődő! TV javítás több, mint 25 éves tapasztalattal! Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat.

 • Klíma szivattyú javítás

  4000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Hatalmas csalódás. Válasz a kérdésre: a telefont 2 további alkalommal vissza kellet vinnem a javítás befejezéséhez, végül új telefont vásároltam, mert, mint telefon nem lett használható.

Tibor R.
Tibor R. 8900 Zalaegerszeg Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás.

 • Klíma szivattyú javítás

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Segítő készek és gyorsak.

Zalaegerszeg dolgozom, megyében is! Mosógép szervíz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Villanybojler Javítás. Hétvégén felár nélkül. Márkafüggetlen Javítás. Javítás Garanciával.

 • Klíma szivattyú javítás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Segitökész korrekt volt. Nem dolgozik drágán.

Gábor G.
Gábor G. 8904 Zalaegerszeg Online
Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. Javítás új alkatrészekkel. Telefonos konzultáció.
 • Klíma szivattyú javítás

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Elérhetetlenek... Két napig a hülye bemutatkozó szöveget hallgattam újra meg újra

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klíma szivattyú javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma szivattyú javítás: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a klíma szivattyú javítás átlagos ára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Zalaegerszegen a sebességváltó felújítás szolgáltatáshoz már 12 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok klímaszerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 9 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SEBESSÉGVÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy klímaszerelő?

Egy autószerelő a következő munkával bízható meg bátran: sebességváltó felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a sebességváltó felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: klímaszerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A sebességváltó felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas