Kodak fényképezőgép javítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt kodak fényképezőgép javítás árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Lenard

Lenard

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kodak fényképezőgép javítás Zalaegerszegen?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2022. március 1-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Ferenc D.
Ferenc D. 8900 Zalaegerszeg Online

Digitális és analóg fotófelszerelések javítása: fényképezőgépek, videokamerák, objektívek, vakuk stb. Digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek mátrixainak professzionális tisztítása (5000Ft-tól). Minőségi és megfizethető, ingyenes diagnosztika. Garancia az elvégzett munkára. Lehetséges futárszolgálat Moszkvába. Együttműködünk a régiókkal.

  • Kodak fényképezőgép javítás

    4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon köszönöm neki, hogy megjavította a fényképezőgépemet! Mindent megmutatott, mindent elmagyarázott, minden kérdésemre válaszolt, a javítás gyors és jó minőségű, ajánlom őt!

Csilla Toth
egy éve

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

  • Kodak fényképezőgép javítás

    3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A munkát lemondták, saját kezűleg oldották meg. Mindazonáltal köszönöm a gyors visszajelzést és az eredetileg feltételezett munka humánus költségét :)

Janos Peteri
8 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő kodak fényképezőgép javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok