Led tv háttérvilágítás javítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 tv szerelő közül! Korrekt led tv háttérvilágítás javítás árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 tv szerelő most online

Márton

Márton

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mátyás

Mátyás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a led tv háttérvilágítás javítás Zalaegerszegen?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani.
  • Led tv háttérvilágítás javítás

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Ő egy nagyszerű mesterember! Nagyon elégedettek vagyunk a javítással, házhoz jött és mindent rendbe hozott, gyorsan és minőségileg, ajánljuk!

Cégünk munkatársai több mint 25 éve foglalkoznak televízió készülékek javításával, jelen formában 2002 –óta működünk. Budapesten és környező településeken kiszállási díjat nem számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk, előre egyeztetett díj alapján. Vidéki partnereink tőlünk függetlenül dolgoznak, kérjük, ha Ön nem budapesti vagy Pest megyei lakos, akkor a megfelelő megyei számot hívja. Javítunk: projektorokat, képcsöves, LCD, DLP, asztali, hátsó kivetítős, Televíziókat, Plazma, LCD, 3d, Led. Ezekből a készülékek típusokból az összes gyártó készülékének javítását végezzük. Javításainkra és a beépített alkatrészekre egyaránt, garanciát vállalunk.
  • Led tv háttérvilágítás javítás

    3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nem ez az első alkalom, hogy próbálkozom veled! Azt mondanád, hogy Tökéletes?...Nem...Tökéletes...Pontos, tökéletes és mindent tökéletesen végeztek! Ajánlom!

Gábor S.
Gábor S. 8904 Zalaegerszeg Online
Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal készséggel állok az Ön szolgálatára. A készülékek javítása a helyszínen, vagy beszállítással a műhelyben történik. Hazai és külföldi gyártmányu készülékeket egyaránt javítok, korrekt áron garanciával. A végzett munkára és a beépített alkatrészre garanciát vállalok ! Villámcsapás, beázás, túlfeszültség okozta meghibásodások javítása, biztosítók részére szakvéleménnyel, indokolt esetben selejtezési javaslattal. Ügyfeleim problémáit gyors reagálással, maximális szakmai felkészültséggel, kiválló minőségben, a lehető legoptimálisabb ár-érték aránnyal oldom meg. Javítás esetén a KISZÁLLÁS ÉS A BEVIZSGÁLÁS DÍJTALAN
  • Led tv háttérvilágítás javítás

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Nem kell a tv-t sehova sem vinni. a munkát 3 óra alatt elvégeztük a konyhában. elégedett vagyok.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő led tv háttérvilágítás javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Led tv háttérvilágítás javítás: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a led tv háttérvilágítás javítás átlagos díja 5000 - 9300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Tv Szerelők - mi alapján válasszunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek tv szerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LED TV HÁTTÉRVILÁGÍTÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk tv szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tv szerelőt keresned ha a következőre van szükséged: led tv háttérvilágítás javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi tv szerelő segítségét?

Egy profi tv szerelő a led tv háttérvilágítás javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: led tv háttérvilágítás javítás?

A led tv háttérvilágítás javítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tv szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas