Szárítógép tisztítása szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Szárítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szárítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 11 szárítógép szerelő közül! Korrekt szárítógép tisztítása árak: 6100-11400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Zalaegerszegen környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 szárítógép szerelő most online

Andras

Andras

Еrdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szárítógép tisztítása Zalaegerszegen?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szárítógép szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szárítógép szerelőt!

Sándor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Kiszállási díj 0 Ft. Garancia 100%. Megfizethető szaktudás. Hívjon! Javítás akár aznap. Gyors, profi, megbízható. Díjtalan kiszállás. 0Ft kiszállási díj.

 • Szárítógép tisztítása

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom. Gyorsan segített, amikor teljesen tönkrement a hűtőnk. Pontos, gyors és kedves SZAKember. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Országosan. Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok.
 • Szárítógép tisztítása

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon precíz és gyors szerelő csak ajánlani tudom reggel felhívtam és délután már ki is jött megcsinálni a mosogatógépem.

Tibor R.
Tibor R. 8900 Zalaegerszeg Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás.

 • Szárítógép tisztítása

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Segítő készek és gyorsak.

Üdvözlöm! Alkatrészt nem árusítunk. Alacsony ár mellett, gyorsan és jól dolgozunk. Próbálja ki Ön is. Mosógép szervizünkben, javításra a mosógépszerelő kedvezményt ad munkadíjunkból. Garancia. Egyeztetéssel 1 óra alatt. Leinformálható szerviz.

 • Szárítógép tisztítása

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és precíz mellette még árban is nagyon jó

Gábor K.
Gábor K. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdvözlöm! Klíma javítás /szerelés /beszerelés /töltés / karbantartás /tisztítás? Hívjon bizalommal! Professzionális eszközökkel, nagy szakértelemmel várjuk hívását a hét minden napján 0-24. Ingyenes felmérés. 20 év + tapasztalat. Átlátható költségterv. Villámgyors kiszállás.

 • Szárítógép tisztítása

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Általában az emberek nagy része csak akkor ragad tollat, ha szidni szeretne egy céget, vagy egy szolgáltatást. Súlyos hiba! Én személyesen nem ismerek senkit ettől a cégtől, csak telefonon értekeztünk. Nagyon készségesen a rendelkezésemre álltak, még munkaidőn kívül is. Segítségemre voltak termékük kiválasztásában, mind ezt rendkívül udvariasan, minden igényemet kielégítve. Jó érzéssel tölt el, hogy Magyarországon ilyen is létezik.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szárítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szárítógép szerelő szárítógép tisztítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szárítógép tisztítása: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a szárítógép tisztítása átlagára 4500 - 8400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi értékeléseket?

Zalaegerszegen a kormánymű felújítás szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szárítógép szerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KORMÁNYMŰ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk szárítógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha erre van szükséged: kormánymű felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szárítógép szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: szárítógép tisztítása?

A kormánymű felújítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas