Szenzortisztítás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt szenzortisztítás árak: 5800-11000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Marton

Marton

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szenzortisztítás Zalaegerszegen?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2022. március 1-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

  • Szenzortisztítás

    7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Megzavart a sok pozitív vélemény és a negatívok hiánya, de így alakult. ő a mestere a szakmájának. Nagyon ajánlom!

Sufni Műhely
6 hónapja

Szükség esetén feltétlenül szakszervízünkben végeztesse el a javítást, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és felesleges kiadásokat !

  • Szenzortisztítás

    3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nem avatkoztam bele a javítási folyamatba, hogy ne álljak a lélek fölé, és ne avatkozzam bele. A pálya széléről figyeltek, a mesterek kezei magabiztosan és az üzlet ismeretében dolgoztak.

Tibor Bakos
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő szenzortisztítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok