Varrógép asztal felújítása szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 varrógép szerelő közül! Korrekt varrógép asztal felújítása árak — 6500-12200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 varrógép szerelő most online

Norbert

Norbert

Еrdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a varrógép asztal felújítása Zalaegerszegen?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

Gyula i.
Gyula i. 8900 Zalaegerszeg Online

Tisztelt Érdeklődő! Kérjen tisztítást, teljeskörű klíma telepítést, vagy ha elromlott, javítást, szervizelést

 • Varrógép asztal felújítása

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon segítőkész emberkék,, ajánlani tudom!

Péter H.
Péter H. 8904 Zalaegerszeg Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Bennünk nem fog csalódni.

 • Varrógép asztal felújítása

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a gyors kijelző cserét !:)

Sándor vagyok. Hűtő és Klímatechnikai Berendezések Telepítése, Beszerelése, Javítása és Karbantartása! Klíma Telepítés, Klíma Karbantartás, Klíma Töltés és Szivárgás Vizsgálat Azonnal. Országosan. Korrekt Árak. Profi-Szakszerű Munka. Klíma Fűtésre is.

 • Varrógép asztal felújítása

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, hozzáértő szerviz.

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Ingyenes kiszállás országosan LCD , Plazma , LED Tv szerelés. Led Oled tv javítás.

 • Varrógép asztal felújítása

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Már 2 varrógépet hoztunk a mesterhez karbantartásra, javításra, mindig maximális figyelmet, hozzáértést, profizmust és mindezt korrekt, megfizethető áron kaptuk. Bízunk benne, hogy az ilyen kincset érő mesteremberek még sokáig űzni fogják hivatásukat, sajnos egyre ritkább az ilyen. Minden elismerésem!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Garanciával, teljes ügyintézéssel akár 30 perc alatt.

 • Varrógép asztal felújítása

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Honor 8X telefonhoz mentem mikrofont cserélni, mert sokszor halkan hallottak a másik oldalon. Miután többet beszéltünk a problémáról, megpróbálta hogy kipucolja nekem. Megspórolt nekem 10.000 Forintot a segítségével. Köszönöm szépen mégegyszer!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő varrógép asztal felújítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Varrógép asztal felújítása: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a varrógép asztal felújítása átlagára 7000 - 13200 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Varrógép Szerelők - hogyan válasszunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok varrógép szerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ MŰSZAKI VIZSGA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok varrógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: autó műszaki vizsga.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a varrógép szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor varrógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas