Friss építész rajzoló állás, feladat

Saját weboldalam szerkesztése, szaki oldalak regisztrálás, névjegy aláírás, üzlet Facebook oldal létrehozása fiatal energikus hölgy személyében.

Kizárólag fiatal hölgy munkatársat keresek hosszútávú munkákra cégem beindítása érdekében. Gyermektelen legyen hiszen sok időt vesz igénybe a munka, igényes, precízen dolgozó, elhivatott a munkájára, magas fizetés, jutalék minden egyes munkákért cserébe akár több száz ezer Ft, vagy több milliót is lehet keresni, ez attól függ mit hajlandó megtenni, hogy én sikeresen tudjam működtetni vállalkozásomat. Szaki oldalak regisztrálása, üzleti Facebook létrehozása, e-mail aláírás, logótervezés, partnerek hideg hívása magas jutalék azonnal fizetve, egyszóval mindenben segít, hogy sikeres legyek. Minden anyag rendelkezésemre áll együtt dolgozzuk ki a nehezebb részét, a többi munkát otthonodban elvégezheted. Mindenért fizetek, csak azt kérek segítsd munkámat, azzal, hogy a szakmában jó vagy és határidőre dolgozol. Tőlem megkapsz mindent a munkához tervek készen, szövegezés, stb minden egy helyen. Előre utalósok stb ne keressenek ne raboljuk egymás idején, azt sem kérem miért hölgy mert én így döntöttem azért kérem szíves megértéseteket. Az életem függ ezen a project én, nem játszadozom senkivel, de velem se kérlek benneteket ez nem az akit hülyére tudtok venni díjbekérővel 0 munkával, 0 teljesítménnyel. De akire rátalálok nagyon megfizetem minden egyes fáradozását díjazni fogom. Köszönöm a megértést elfogadást, így tudjátok ki az akit keresek. Budapesti egyedül szenvedő vagyok aki segítséget kér nem megvetés, vagyis munkát ajánlok hosszútávra. Sok meló van ha érdekel úgyis egymásra találunk.

Céges arculattervezés

Arculattervezés: logó, roll up, molino, szóró lapok, kiadványok, autó matrica, beltéri design, social média felületek ( Facebook, insta, tiktok). Április 20.-ig a beharangozashoz szükségesek, a többi utána is ráér! Funkcionális edző terem nyitas. A név felig eldöntött, elfogadunk új ötletet miután megismert bennünket a szolgáltató.

Sürgősen keresek névjegy aláírással foglalkozó szakembert, telefonon részletes tájékoztatást adok Budapesti szakembert keresek. Egyéb más munkák is.

Azonnali szakembert keresek névjegy aláírással foglalkozó szakembert Budapesti, továbbá több munka is van. **** ***-**** Telefonon elmonsom a részleteket.

Hölgy szakembert keresek Facebook, Instagram,Tik-Tok, YouTube szakembert szó szerint aki tényleg érti a szakmáját, és nagyon elhivatott... Sürgős!

Hölgy szakembert keresek Facebook specialista kizárólag olyat keresek aki tényleg elhivatott és Megtanultam a mostani piaci trendeket. Kezdőket köszönöm szépen nem, hitegetőket sem, előre fizessek a semmiért köszönöm szépen nem kérem.

Névjegykártya tervezés, logó készítés, vagy Facebook üzleti oldal készítés, Weboldalt készítés, sok kis aprólékos munkák.

Hölgy munkatársat keresek hosszútávú munkákra az alábbi feladatokra. Logótervezés, névjegykártya tervezés, e-mail aláírás,Facebook üzleti oldal készítés, Google cégem, sok, sok kisebb nagyobb munkákkal bíznék meg egy sokoldalú hölgyet. Személyesen van rá lehetőség, hogy pontosan el tudjam mondani miről van szó. Van kész anyagom, van tervem. Biztos munka. Szakembertnek kizárólag hölgynek, fiatal lendületes, ambiciózus vagy azonnali munkalehetőség hosszútávra. Tudunk együtt dolgozni kész anyaggal rendelkezem. Budapesten tudok találkozni egy kávézóban. Szíves megértéseteket előre is köszönöm szépen. Nem randi hanem munkát ajánlok, semmi trükk. E-mailben tudsz referenciákat küldeni. Sok sikert kívánok, bizalmat a közös munkákhoz.

Fotószerkesztés

Sziasztok! Egy kisebb kép szerkesztési feladatra keresek ügyes photoshop szakembert

További állások munkakeresőknek Zalaegerszegen

Belsőépítész

"Távmunka" lenne, az ingatlan Angliában található. Mindent pontosan le tudok mérni, tudunk video chatelni, illetve fényképeket is tudok küldeni. Nyáron 3 hónapot otthon leszek az egyetemi tanulmányaim miatt, akkor tudunk személyesen is találkozni, ha indokolt. Sose csináltam még ilyet, így összedobálom, ami sztem fontos lehet. :) Nem pontosan tudom, hogy mit szeretnék, csak benyomásaim vannak és egy üres "papírlap" amit közösen meg kellene tölteni. Az ingatlanról: 2 szintes, ~90nm-es 2 és fél szobás sorház, kis kerttel. "Timberframe"-es, ha ez számít. Amit tudni lehet eddig: - a végeredmény legyen világos és hasson tágasnak - amennyire a lehetőségek engedik. Némi melegség is legyen benne. Vhol. - legyen elég tárolóhely (bár ez sztem nem olyon nagy probléma) - szeretem az erdőket, a könyvtárakat, a japán kerteket és a steampunkot - meg a fényt, de ezt már írtam. A steampunkot csak fűszerként kellene beleilleszteni, semmiképpen se legyen hangsúlyos. - sokat dolgozok, könnyen karbantartható legyen és ne kelljen semmire vigyázni, mint egy hímestojásra. Nem kell golyóállónak lennie, de az elvárható igénybevételeket bírják. Pl egy konyhapult ne sérüljön meg attól, hogy ráteszek egy kést. - mindennek funkcionálisan IS működnie kell. Amikbe eddig belefutottam életem során másoknál: -- designos lámpa, csak fényt nem adott -- designos szék, de a kényelme egy sámliéval vetekedett -- designos étkezőasztal, csak senkinek nem fért el a lába az asztalláb kialakítástól -- designos fiókos tároló, de a takarírása egy rémálam - szeretem az alapból tiszta-fehér falakat, szeretném, ha az dominálna, esetleg max egy-egy fal eltérhet - vannak dolgok, amik önmagukban tetszenek, de nem biztos, hogy szívesen élnék velük. Pl a fejemben él egy kép egy elegáns fekete-arany konyháról, de egy hónap után lehet azt gondolnám, hogy ez túl sok és sötét. Az ilyen csapdáknál számítok némi szakértői kontrollra és visszajelzésre. A felújítás ősszel kezdődne, nincs konkrét időpont. De addigra jó lenne látni, hogy mi is a végcél.

Lakberendezőt keresek

most épülő 51nm-es lakáshoz keresek belsőépítészt/lakberendezőt. Szigethalmon lenne az ingatlan.

Belsőépítész - árajánlatkérés

Kb. 100m2-es fodraszat kialakitasahoz keresnek segitseget.

Belsőépítész tanácsadás, ájánlatkérés

Érdeklődni szeretnek hogy ennek a hàznak a lakberendezése kb mennyibe kerulne ?

Lakberendezőt keresek

Konyha-nappali- étkező berendezési terve látványtervekkel

Belsőépítész-lakberendezőt keresek

Családi házban lévő nappalit (50m2) és egy gyerekszobát (15m2) szeretnénk belsőleg berendezni, átalakítani, kicsinosítani. Világítás, TV-fal, gyerekszoba bútor, stb. Költségkereten nem gondolkoztunk még, szeretnénk látni a lehetőségeket.

Belvárosi (IX. kerület) épület alaprajzi felmérés

Budapest IX kerületben lévő (pince+fsz+3em) régi lakóház alaprajzi felmérésére és felszerkesztésére keresek gyors, precíz diákot. Kb. 500m2/szint. jelenleg lakatlan az épület, a felmérés bármikor kezdhető. (összesen 40 lakás+ közös helyiségek). Dwg és pdf formátumban kellenek majd az alaprajzok, kottázva, nyilászárókat feljelölve. Régi (eredeti alapító okiratos) rajz van papír alapon.

Belsőépítész-lakberendezőt keresek

110 nm-es tetőtéri lakásomat szeretném otthonosabbá tenni. Olyan lakberendezőt keresek, aki segítene a tetszetős, költséghatékony megoldások kitalálásában, bútorok, kárpitosmunkák, fürdőszobafelújítás, színek és világítótestek kiválasztása területén.

Lakberendezőt keresek

A lányom szobájának kialakításában szeretnénk segítséget kérni. 14 éves Forma1 rajongó. Nem csak távmunkában, és az időpont sem kötött.

Lakberendezőt keresek

38m²-es, másfél szobás lakásomat szeretném a legideálisabb helykihasználással "újratervezni". A konyha rész kicsi, egy térben a nappalival. A fő fókusz ezen a részen lenne.

Bbbbbbbbbb

Annaksksmsjskssmmdkdkddmmdd

Lakberendezo, belso epitesz

Komlossy uti lakas Debrecenben atalakitasaban szeretnek otletet kerni

Lakberendezéshez szakembert keresek

Újonnan vásárolt 48nm (2 szoba + előszoba-konyha) lakásom berendezésében szeretném lakberendező segítségét igénybe venni. A lakás felújított, átalakítást, átépítést nem szeretnék most eszközölni csak a bútorok és dekorációk összerakásában, kitalálásában. Mindezt két ütemben szeretném kivitelezni, először a hálószobát, majd a nappali + előszobát. Üdv. Zoltán

Lakberendezőt keresek

Konyha nappali berendezése 2022 és stílusban konyha nappali egybe van 35nm

Lakberendezőt keresek

Lakberendezot keresek, aki maximum 30.000 forintig tudna otlettel segiteni egy hazat beredezni, aminek ferde a fala az also es a felso szinten. 110nm2 az egesz ingatlan es trape szeru alaku a haz tervrajza

Lakberendezőt keresek

38 nm lakás nappalijának ami kb 20 nm és 18 nm-es erkélyének berendezése, adott színekkel. Kanapé már adott világosszürke.

Találd meg a megfelelő munkalehetőséget

Kapj 156.300 – 212.200 Ft-ot a Qjob-on a munka elvégzéséért

Hogyan működnek nálunk a dolgok?
  • Hozz létre ingyenes fiókot vállalkozásod bemutatására
  • Kapj értesítést rögtön, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Küldj ajánlatot az ügyféllel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér építész rajzoló állás esetén Zalaegerszegen?
Mennyi a munkadíj: építész rajzoló állás? A legtöbb szakember építész rajzoló állás esetén Zalaegerszegen feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2600-5500 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-42000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 20%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: építész rajzoló állás?
Milyen fajta feladatok elérhetőek?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06