Sürgős lovas munka, megbízás

Nőstény macska ivartalanítás

Nőstény macska ivartalanítása

Háziállat-szitter

Zalaegerszeg, 8900 Magyarország

kutya etetése, labdázás

Egyszeri megbízás álláskeresőknek Zalaegerszegen

Macskakarom vágás

Macska ápoló szakembert keresek Szolnokon.

Kutyapanziót keresek

Zala, Magyarország

7 hónapos, ivartalanított Angol cocker spániel kölyök, május 12-től május 29-ig

Kutyapanziót keresek

Zala, Magyarország

7 hónapos, ivartalanított Angol cocker spániel kölyök, május 12-től május 29-ig

Macskakoromvágás

Ragdoll körömvágásra lenne szukségünk Kecskeméten az otthonunkban.

Nagyjábol masfel eves kislany cicamat szeretnem ivartalanitattni

Sajnos 2 napja mar tuzel es nagyon nehezen viseli

Máltai bichon szállítása Budapestre

Zalaegerszeg, Magyarország

keresek egy olyan embert, aki már foglalkozott kiskutyál szállításával egy másik városba. Felelőségteljes embert keresek

Csivavám mostanában nagyon aggresszív

Kutyapszichológust keresek, mert a kutyám karácsony óta nagyon aggressziv velem

7 hónapos Dalmata kutya tréningezése ,képzése.

Zalaegerszeg, Vizslaparki út, 8900 Magyarország

Jelenleg 7 hónapos Dalmata kutyám mellé keresek kutyatrénert, kutyakiképzőt, aki az adott időben csak vele és velem foglalkozik. Szeretném , ha kutyám megtanulná a helyes viselkedést kutya társai között , elhagyná az ugrálást és erősítené az engedelmességek benne. A kutyust Marvel-nek hívják és kan kölyök. Meglehetősen makacs , de barátságos kis szeret gombóc, viszont sokszor úgy is játszik , hogy nem veszi figyelembe adottságait és méreteit kisebb társaival szemben. A csipkelődés még mindig erősen benne van, bár parancsra abba hagyja és "puszit" ad . Az embereket , gyermekeket nem csipkedi szerencsére , sőt kedvesen tűri a gyermekek nyúzását. Szeretném , ha tökéletes párt alkotnánk és még inkább erösődne a közös munkánk a mindennapokban. Terveimben volt , hogy terápiás kutyaként látogassunk majd beteg gyermekeket , illetve szellemi és testi fogyatékossággal elő betegeket , de jelenleg egyáltalán nem áll készen arra , hogy megkezdhessük az oda vezető utat. Ebben lenne szükségünk egy mentorra.

Állatorvosi szolgáltatásokra ajánlatot kérek

Fogkőeltavolitás , gyulladt fogíny

2 fekete macska szállítása

Budapest 17. kerületből Bátába szállítani. Van ketrec. Jővöhéten kell. számla kellene

Házhoz jövő macskakozmetikust keresek.

Teljes kozmetika, körömvágással.

Kutyatrénert keresek

Terápiás kutya kiképzés sérült gyermekeknek

Macska kozmetika

Karom vágás. Fürdetés. Kis cica, 3 hónapos, inkább szakemberre bíznánk. Email-ben keressenek. Csak szalonba vinném. Vagy üzenetben (viber, whatsapp).

Vigyázz a törpe malacomra!

24 órás felügyeletre rászoruló törpe malacomnak keresek állatszittert 5 napra.

Kutyaoktatót keresek egyéni foglalkozásra

11 hónapos mopsz kan kutyámhoz keresek kutyaoktatót, aki személyre szabott tréninget tud kidolgozni és egyénileg csak velünk foglalkozna. Kutyaiskolákban sajnos a figyelem megoszlik, nekünk olyan oktatóra van szükségünk, aki csak a kutyusunkkal foglalkozik, ezáltal a saját problémáinkra/hiányosságainkra tudunk fókuszálni.

1 kis termetű kutyus elszállásolására

Hogy a közelembe lehetessen a kutyus

Nőstény macska ivartalanítás

Ivartalanítást szeretnénk 6 hónapos cicunknak

Állatorvosi szolgáltatásokra ajánlatot kérek

Zalaegerszeg, Magyarország

2,5 éves 18kgos nőstény kutyus ivartalanítása

Tacskó ivartalanítása

Ivartalanítani szeretném 6 hónapos tacskó kutyámat. Mennyibe kerülne?

Átmeneti otthonra van szükségünk szeretett kutyánknak

Egy nagyon barátságos golden retriever, Chelsea, majdnem 8 éves. Tökéletesen kijön más háziállatokkal mindaddig, amíg nem nagyon érintkeznek vele (az emberek társaságát szereti, a többi kutyáét nem :) Beoltott és nem igényel különösebb kezelést azon napi kétszeri sétáltatáson és etetésen kívül. Séta közben legyen egy földdel/fűvel ellátott hely, mert nem tud pisilni/piszkolni a betonra :) Elhozzuk a helyszínre, majd visszavisszük. A kutyafelügyelőnek beszélnie kell angolul (legalább egy kicsit)

Kutyaszitter keresése

Augusztus hónapban 11 napra szükségem lenne egy 13 éves francia bouldog felügyeletére ott alvással. Ajánlatom napi: 5-6 ezer forint

Kutyaszittelés

Budapesten , 6. kerben, 3-10 napos utazásaim alatt a 11 éves puli kutyámra kéne vigyázni ott alvással nálam vagy nálad. Napi 3x20,30 perces sétát Igényel, fáj a lába.

Egy kutya betanítása arra, hogy ne szökjön ki

Van egy 1,5 éves staffim akit hiába hordok kutyaiskolába még futón is elszökik. Szeretnék egy kutyakiképzőt aki megtudja tanítani neki, hogy ne szökjön el. Az ár megegyezés szerint.

Van egy örökbe fogadot kutyám és beteg

Zalaegerszeg, Árpád u. 6, 8900 Magyarország

Két hete hoztunk el egy kutyust egy idős nénitől aki meghalt mikor elhoztuk másnap véres nyálkás valami jöt tőlle lány kutyus nincs ivartalanítva nemevet meg bágyadt volt voltam vele állatorvosnál mostmár eszeget egy kicsit de most meg a mai nap már hányt sárgás sűrű valamit. egy vérvételt lehetne e csinálni neki hogy mi lehet a baja meg egy alapos kivizsgálás ennek menyi az ára. mert 35000ft-om van amit rátudnék szánni az eddigi költségek mellet.

Állatorvosi szolgáltatásokra ajánlatot kérek

Zalaegerszeg, Árpád u., 8900 Magyarország

Jó napot kívánok. A kutyusom nagyon keveset eszik volt neki korábban egy véres nyálkás székletszerűsége valami ami jött tőle azóta ilyen lány kutya három hete hoztuk egy idős nénitől aki meghalt ivartalanítva nincs voltam már álatorvosnál vele elmondtam hogy mit volt adot neki inekciót de vérvételt nem csinált hogy nem e valami mérgezése van mert ha eszik azt a keveset akkor hány sárga sűrű valamit. egy vérvétel meg egy alapos vizsgálat menyibe kerülne.

Kutyapanziót keresek

Üdv! A családdal 10 napra szeretnénk nyaralni menni külföldre július végén. A kutyus: fajtatiszta fekete német juhász ivartalanított szuka kutya. Neve: Roxy. Chip van benne. Kora: 1 és fél éves, oltásai, kiskönyve meg van. Jártunk kutya suliba és magánoktató is járt hozzánk. Jól nevelt, nagyon ragaszkodó, jól szocializálódott más kutyákkal. Embereknek örül… Kicsit makacs. Észrevételem, hogy talán tériszonyos, ezért nem ugrik át kerítésen. Nem szökős. Ásni néha ásik, de rászolva abbahagyja. Köszönöm az ajánlatot! Tisztelettel: Máté Á. Dóra Tel.: ***********

10 hónapos puli alap képzése

10 hónapos puli kutyám nem ismeri az alap vezény szavakat.

Kutya nevelés

Aggreszíó korigálása

Kistestű szuka kutyus ivartalanítása

Kistestű szuka kutyus ivartalanítása

Kutyasétáltatótól árajánlatot kérek

Kedves Kutyasétáltatók, A 13. Kerület-ben egy társasházban élünk. a 3 .emeleten,2 éves havanese , Lola kislány kutyánkkal. Érdeklődni szeretnék , hogy egy reggeli 7 órakkor kezdődő 30 perces sétát hetente 3szor. Hétfőn, szerdán, és pénteken, el tudnának e vállalni?

Kutyapanziót keresek

jelenleg a Budapest III. kerületben van a kutyus, itt a közelben, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Budakalász stb környéken jó

Alap engedelmességi feladatok, szocializálás

~másfél év körüli kutyámat szeretném megtanítani arra hogy nem ugrálhat, szépen sétáljon pórázon. Az ül,fekszik, gyere ide vezenyszavakat ismeri, de ha valami izgalmasabbat talál akkor már nem olyan szófogadó. Nála kissebb kutyákkal szemben ugat, szőrét emeli az utcán. Kutyafuttatóban nem akar más kutyákkal játszani, nem igazán megy el a közelemből. Mostanában cipőket, zombikat,mamuszt lopkod, de olyan mintha játszani akarna, egyenesen boldognak látszik ilyenkor. Én kevésbé :)

Kutyasétáltatót keresek

Zalaegerszeg, Petőfi Sándor u., 8900 Magyarország

Kutyasétára csak

Ivartalanítás

Kan kutya 10 kg ig 1 éves Budapesten VII.,VIII. V. kerületben keresünk megbízható orvost.

Kutyasétáltatót keresek

Két kutyusomnak szeretnék sétáltatót keresni, két hétre. Napi egy, 12-13 óra körüli sétáról lenne szó. Egy két éves tacsi és egy 9-10 hónapos mentett kutyus. Kedvesek, jól szocializáltak, az átmeneti napközi bezárás miatt lenne szükség egy sétára nekik. A 4. emeleten lakunk, így bizony a tacsit sajna le kell vinni kézben, nem lépcsőzhet :/

Kutyapanziót keresek

Családi okok miatt jelenleg bizonytalan időre, de nem véglegesen egy lakásban tartott, idős, de egészéges, minden problémától mentes cocker spánielnek keresünk kutyahotel elhelyezést. Legrosszabb esetben áprilisig, de nagy valószínűség esetén min. 1 hónapra keresünk megnyugtató megoldást a kutyusnak.

Kutyapanziót keresek

Hello, I am looking for someone to take care of my lovely 9-month old female dog, Panchita. She needs a place to stay from January 1st (or 2nd if 1st is too complicated) until January 15th. My budget is 3,500 to 4,000 per night, depending on the conditions. Panchita is a medium-sized mixed-breed dog who is very loving and playful. She responds very much to food and her recall is pretty good. She was rescued about 4 months ago so her training is still developing, but she is fully potty-trained and does not destroy property as long as she has a couple of toys to play with (which I can provide). She loves all other dogs and she has no issue with any kind of person. However, she barks a lot when she is on a leash. Please let me know if you are interested in taking care of my little Panchita. Thank you!

Szeparációs szorongás kutyánál

Ha valaki elmegy otthonról a kutya hisztizik, sír, vonyít és semmivel nem lehet megnyugtatni, úgy sem ha egyikünk otthon marad.

Kutyapanziót keresek

Kedves Szakemberek! Kaptam egy állás ajánlatot külföldön ahova kis kedvencem sajnos nem jöhet . Ahhoz ,hogy saját lakásom legyen 3 hónapra van szükségem . Ez idő alatt szeretném ha a kis kutyám jó helyen lenne ahol tudom ,hogy biztonságban van még kijöhet végre hozzám. Kis testű kutyus , jó kedvű,szeret sokat futni ,szereti ha szeretik. Befogadott kutyus volt akit az út szélén találtam . Meg kapott minden oltást amire szüksége volt eddig . Kis könyv és chip is van . Benti kutyus ,de szeret nagyon kint lenni így az elhelyezése számára mindegy . Bár így ,hogy jönnek a hidegek így azért jobb lenne ha lenne neki egy meleg hely ahova elbújhat,bekuckózhat. Csatolok róla pár képet . Nincs egy éves kis lány kutyus ,a neve Maszat . Bennem bízik a legjobban így szeretném ha jó helyen lenne. Előre is köszönöm a válaszukat és az árajánlatokat . Tisztelettel V.B.

Francia bulldog típúsú 3 éves extra barátságos kutyusom felügyeletéhez keresek állatbarátot. Ma (****.**.**.) este 6 órától 9 óráig

Francia bulldog típúsú 3 éves extra barátságos kutyusom felügyeletéhez keresek állatbarátot. Ma (****.**.**.) este 6 órától 9 óráig. (Az edzésem ideje alatt)

Jelentkezz a munkákra

Összehozunk egy remek munkaadóval

Hogyan működik?
  • Ingyenesen létrehozol egy fiókot vállalkozásod adataival
  • Azonnal értesítést kapsz, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Ajánlatot küldesz a megrendelővel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér lovas munka esetén Zalaegerszegen?
Mennyi a munkadíj: lovas munka? A legtöbb szakember lovas munka esetén Zalaegerszegen feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3500-5700 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-44000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 13%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: lovas munka?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
Hogyan tudok regisztrálni?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06