Munkagép szállítás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Autómentőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autómentő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 12 autómentő közül! Korrekt munkagép szállítás árak: 2200-4200 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 autómentő most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Miklós

Miklós

Szállítás 0-24

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a munkagép szállítás Zalaegerszegen?

2200 - 4200 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb autómentők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autómentőt!

Attila K.
Attila K. 5600 Békéscsaba Online
Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani. Ha helyszínen nem javítható a készülék akkor átvételi elismervény ellenében beszállítjuk a szakszervizbe és a javításról rövid időn belül tájékoztatjuk.
 • Munkagép szállítás

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm! Nagyon gyors volt, nem is számítottam rá. A szüleim boldogok. Udvarias és kedves fickó. Mindent gyorsan csinált. Ajánlom őt. Újra igénybe fogom venni!

Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani.
 • Munkagép szállítás

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Ő egy nagyszerű mesterember! Nagyon elégedettek vagyunk a javítással, házhoz jött és mindent rendbe hozott, gyorsan és minőségileg, ajánljuk!

Attila S.
Attila S. 8900 Zalaegerszeg Online
Típus és márkafüggetlen TV szerelő tevékenységi körei: Hagyományos (CRT képcsöves) TV szerelés, Smart TV szerelés, Plazma TV szerelés, LCD TV szerelés, LED TV szerelés, Új TV beüzemelése, beállítása, a helyszínen nem javítható készülékek saját szervízembe szállítása, majd javítás után hazaszállítása, villámcsapott készülékek javítása, szakvélemény kiállítása biztosító felé, elvégzett javításokra garanciát vállalok
 • Munkagép szállítás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ez a technikus aprólékosan, teljes körű ismeretekkel diagnosztizálta a problémát, és elvégezte a javítást. A minőség/ár arány kiváló, köszönöm!

Jenő S.
Jenő S. 3102 Salgótarján Online
A projektorok sokfélesége miatt, az alkatrészeket rendeljük, ami miatt a projektor javítás időtartama is hosszabb. TV szerelő – elviszi vagy helyben javítja? A manapság elterjedt korszerű plazma, LCD, LED, OLED televíziók esetében a tv szerelő sajnos a legtöbb esetben nem tudja az Ön otthonában megjavítani a televíziót, mert a hiba javításához már speciális eszközök, szerszámok szükségesek melyek a tv szerelő műhelyében vannak . Régebbi típusú televíziók esetében a tv szerelő akár az Ön otthonában is képes a hiba megszüntetésére alkatrész cserével!
 • Munkagép szállítás

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Ez a szakember mester udvarias, türelmes, mindent rendbe hozott, egy év garanciát adott, ajánlom. A munkája mellett rengeteg tanácsot adott.

Bosszantó amikor foci mérkőzés közben elromlik a távkapcsoló és nem lehet hangot állítani, aztán nem lehet bekapcsolni a tévét. Ilyen esetben a tv távirányító javítását vagy a cseréjét szoktuk javasolni, ennek árait itt találod!
 • Munkagép szállítás

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Mindent tökéletesen kezeltek, és 2 TV készüléket javítottak meg pillanatok alatt. Mindenképpen ajánlom a szakembert - nagyon megbízható és felelősségteljes mesterember.

Gábor S.
Gábor S. 8904 Zalaegerszeg Online
Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal készséggel állok az Ön szolgálatára. A készülékek javítása a helyszínen, vagy beszállítással a műhelyben történik. Hazai és külföldi gyártmányu készülékeket egyaránt javítok, korrekt áron garanciával. A végzett munkára és a beépített alkatrészre garanciát vállalok ! Villámcsapás, beázás, túlfeszültség okozta meghibásodások javítása, biztosítók részére szakvéleménnyel, indokolt esetben selejtezési javaslattal. Ügyfeleim problémáit gyors reagálással, maximális szakmai felkészültséggel, kiválló minőségben, a lehető legoptimálisabb ár-érték aránnyal oldom meg. Javítás esetén a KISZÁLLÁS ÉS A BEVIZSGÁLÁS DÍJTALAN
 • Munkagép szállítás

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Nem kell a tv-t sehova sem vinni. a munkát 3 óra alatt elvégeztük a konyhában. elégedett vagyok.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autómentő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autómentő munkagép szállítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Munkagép szállítás: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a munkagép szállítás átlagos ára 2200 - 4200 Ft. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Zalaegerszegen a munkagép szállítás szolgáltatáshoz már 16 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok autómentőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 12 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MUNKAGÉP SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy autómentő?

Egy autómentő ezzel a munkával bízható meg: munkagép szállítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a autómentő?

Egy megbízható autómentő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: munkagép szállítás?

A munkagép szállítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy autómentőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas