Bakelit digitalizálás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Zenedigitalizálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj zenedigitalizáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 zenedigitalizáló közül! Korrekt bakelit digitalizálás árak: 2000-3800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 zenedigitalizáló most online

Szabolcs H.

Szabolcs H.

Kedvezményt adok

Tamás M.

Tamás M.

Tapasztalt vagyok

Adrienn S.

Adrienn S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a bakelit digitalizálás Zalaegerszegen?

2000 - 3800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb zenedigitalizálók Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zenedigitalizálót!

Vivien V.
Vivien V. 8904 Zalaegerszeg Online

 • Bakelit digitalizálás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Bensőséges hangulat, szép, rendezett környezet, türelmes beállítások. Jól éreztük magunkat!

Boglárka
2 éve

 • Bakelit digitalizálás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kellemes hangulatú hely, jól kialakítva, kedves személyzettel. Laza hangulata van, nincs feszültség. Teljes szívvel ajánlom, a város egyik legjobb helye.

Zsolt
2 éve
János S.
János S. 8900 Zalaegerszeg Online

 • Bakelit digitalizálás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Absolut Weltklasse. Vorab gab es zunächst ein Coaching mit wertvollen Tipps, die auch über das Shooting hinaus sehr wertvoll waren. Er hat sich allgemein viel Zeit für mich genommen. Er war geduldig, sehr flexibel und gleichzeitig sehr professionell. Ein sehr hilfsbereiter Mensch. Nach dem eigentlichen Shooting habe ich eine Auswahl erhalten, die ich mir zu Hause anschauen und in Ruhe auswählen durfte. Auch mit der Nachbearteitung der Bilder bin ich mehr als zufrieden! Auch das Preis-Leistungsverhältnis ist super, für diesen Service+Qualität ein Schnäppchen. Obwohl ich mich vor der Kamera" allgemein unsicher bin, habe ich mich bei ihm sehr wohl gefühlt.

Andi
2 éve

 • Bakelit digitalizálás

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

5+1 csillagot adnék Beának, ha lehetne. : ) Az első perctől kezdve megvolt köztünk az összhang és a fotózás végéig nagyon jó hangulatban telt a közös munka. A lágy háttérzenével oldotta a "feszültséget" és ötleteivel is sokat segített nekünk. Életünk legjobb fotózása volt! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek és szerintem mi is találkozunk még egy következő alkalommal! : ) Csak így tovább, Bea!

Flórián
2 éve
Gábor C.
Gábor C. 8900 Zalaegerszeg Online

 • Bakelit digitalizálás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

teljes (borsos) áron kifizetett esküvői fotózás és videózás helyett a fotózást egy tanulóval végeztette élesben (aki saját bevallása szerint volt tanuló). sem árban, sem minőségben nem a legjobb, nem ajánlom.

Andi
2 éve

 • Bakelit digitalizálás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Végig felszabadultnak éreztem magam, ami a fotókon is tükröződik. Beának nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy elkapja a legjobb, természetes pillanatokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Gabriella
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zenedigitalizáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zenedigitalizáló bakelit digitalizálás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kátránypapír tetőszigetelés: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a kátránypapír tetőszigetelés átlagos ára 1600 - 3000 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Zalaegerszegen a kátránypapír tetőszigetelés szolgáltatáshoz már 34 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőszigetelőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÁTRÁNYPAPÍR TETŐSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőszigetelő?

Egy tetőszigetelő a következő munkával kereshető meg: kátránypapír tetőszigetelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőszigetelő?

A jó tetőszigetelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: kátránypapír tetőszigetelés?

A kátránypapír tetőszigetelés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy tetőszigetelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas