Bt alapítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 adótanácsadó közül! Korrekt bt alapítás árak: 28900-54200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 adótanácsadó most online

János B.

János B.

Tudok segíteni.

József G.

József G.

Közeli megoldás.

Brigitta B.

Brigitta B.

Érdekel.

Mennyibe kerül a bt alapítás Zalaegerszegen?

28900 - 54200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Társaságunk 2008-ban alakult, előtte egyéni vállalkozásban végezte tevékenységét. Alapító tagja, Zentai Imre 1988 óta foglalkozik könyveléssel, másik tagja Zentai Nikolett 2002 óta könyvel. Mindketten regisztrált mérlegképes könyvelők, valamint adótanácsadó végzettséggel rendelkezünk. Cégünk kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások könyvelésével foglalkozik. Nálunk fontos az ügyfélközpontú szemlélet, a rendszeres kapcsolattartás, a kölcsönös bizalom, a naprakész tudás, így nem csak a kötelező továbbképzéseken hanem az Adótanácsadó Egyesület előadásain is rendszeresen részt veszünk. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a gazdasági helyzetéről, elért eredményről, várható adókötelezettségekről. Segítünk eligazodni az adózás rejtelmeibe, a jogszabályok értelmezésében. Irodánk a XVII. kerületben található. Így Budapestről, Pécelről, Isaszegről, Maglódról, Kistarcsáról, Nagytarcsáról is varjuk az ügyfelek jelentkezését. SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozók, kis és középvállalkozások teljes körű könyvelése, az analitikus nyilvántartások vezetése. Adótanácsadói feladatok ellátása, mely magába foglalja a vállalkozással kapcsolatos jogszabályok változásaira történő figyelemfelhívást, a rendeletek közös értelmezését. A kötelezően előírt statisztikai adatszolgáltatások elkészítésére. A szükséges évközi, év végi adóbevallások, adatszolgáltatások határidőre történő elkészítésére. Bérszámfejtés, bérjegyzék elkészítése. Dolgozók be-, kiléptetése, munkaszerződés, kilépőlapok munkáltatói igazolások elkészítése. Utalandó adók listájának elkészítése. A társadalombiztosítással kapcsolatos adatszolgáltatások, bevallások elkészítésére, tagok és alkalmazottak táppénzügyeinek intézésére. Cégek képviselete a hatóságok felé. Egyéb későbbiek során felmerülő adózással kapcsolatos ügyek intézésére. Igény szerint a számlákat, könyveléshez szükséges iratokat személyesen elhozzuk.

 • Bt alapítás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó és kötetlen munka.

Richárd
2 éve

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező könyvelőiroda keresi új ügyfeleit.

 • Bt alapítás

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Még nincs tapasztalatom.

Imre
2 éve

25 éve foglalkozom könyveléssel és bérszámfejtéssel. Regisztrált mérlegképes könyvelő, bérszámfejtési és társadalombiztosítási szakérő, valamint adótanácsadói végzettséggel is rendelkezem. Alaptevékenységeim közé tartoznak: - könyvelés és analitikák vezetése (szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár) - adóbevallások (társasági adó, ÁFA, SZJA, EVA, elektronikus adóbevallás) és mérleg határidőre elkészítése - rendszeres tanácsadás, értesítés a befizetendő adók összegéről - bérszámfejtés, társadalombiztosítási ügyintézés, munkaügyi feladatok ellátása - ügyfél képviselete a hatóságok előtt A fenti teendőket részletes szerződésben foglalom össze, amelyben rögzítem, hogy garanciát is vállalok munkámért. Néhány ok, amiért szívesen választanak könyvelőnek: - 25 éves szakmai tapasztalatom. - Kölcsönös bizalom, ami nem csak szó, ügyfeleim meg is éreznek. - Szolgáltatásom több mint könyvelés, konzultáció és szakmai tanácsadás is egyben. - Laikus számára is érhető nyelven beszélek, nem számviteli szakzsargonban. - Kedves, családias légkörben könnyebb az egyeztetés. - Folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően naprakész tudással rendelkezem. - Kizárólag szerződéses formában, legálisan végzem a munkám. Vállalom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-k, Egyesületek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adatszolgáltatását. Kiszervezett bérszámfejtést és igény szerint helyszínen is vállalok, valamint távmunkában is szívesen dolgoznék cégeknek, könyvelőirodáknak. Bérszámfejtést tb kifizetőhellyel rendelkező ügyfelek részére is. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Bt alapítás

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Évek óta ők készítik el az adóbevallásomat.Nagyon segítőkészek és gyorsan dolgoznak.Mindenkinek ajánlom őket!

Géza
2 éve

25 éves gyakorlattal és tudással várjuk kedves leendő ügyfeleinket. Társaságok, egyéni vállalkozások, alapítványok teljes körű könyvelése, bérszámfejtése. Magánszemélyeknek bevallás készítése. Adótanácsadás. Igazságügyi adószakértés.

 • Bt alapítás

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Hibázásuk után az ügyfelet okolják, nagyon nem szimpatikus hozzáállás, nem ajánlom az irodát

Zsolt
2 éve

8 év szakmai tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom cégek könyvelését.

 • Bt alapítás

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, megbízható, ügyfélcentrikus. Csak ajánlani tudom.

Zoltán
2 éve

Hajdúszoboszlói könyvelőirodaként elsősorban Hajdúszoboszlón és környékén tudunk ügyfelet vállalni, ha az ügyfél részéről feltétel a személyes kapcsolattartás. Irodánk azonban a fejlett informatikai rendszereknek köszönhetően teljesen online is tud működni, ebben az esetben az ország bármely pontjáról szívesen vállalunk ügyfeleket. Kisebb pályázatok elkészítését és elszámolását is vállaljuk.

 • Bt alapítás

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló, ügyfélorientált Könyvelő Iroda ! Csorba Annamária Green Shipping Solutions Kft. BIG BAG ZSÁK NAGYKERESKEDÉS

Menyhért
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó bt alapítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fotel kárpitozás: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a fotel kárpitozás átlagára 43800 - 82100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Zalaegerszegen?

Jelenleg 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FOTEL KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: fotel kárpitozás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a fotel kárpitozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: fotel kárpitozás?

A fotel kárpitozás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas