Épület fotózás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Fényképészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 fényképész közül! Korrekt épület fotózás árak: 9700-18200 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen környezetében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 fényképész most online

Mirjam H.

Mirjam H.

Kedvezményt adok

György P.

György P.

Tapasztalt vagyok

Adrienn N.

Adrienn N.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az épület fotózás Zalaegerszegen?

9700 - 18200 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fényképészk Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképészt!

 • Épület fotózás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Pristupačni, povoljni, izuzetno ljubazni i dragi ljudi, a prije svega pravi profesionalci.

Jessie
2 éve

 • Épület fotózás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Az esküvőnk napján felhívtuk őket mert bem értek oda a megbeszélt időpontra, majd közölték a telefonban, hogy nem tudom miről beszélnek, nincs időpontjuk" ezzel lezártnak tekintették az ügyet.

Ferenc
2 éve

 • Épület fotózás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

The shooting was fun, Mat is really friendly and professional, and I loved his photos!

Andi
2 éve
Zsuzsi H.
Zsuzsi H. 8900 Zalaegerszeg Online

 • Épület fotózás

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Elek
2 éve

 • Épület fotózás

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Életünk legszebb napjára kértük fel Viktort, hogy örökítse meg. Nem kellett csalódni .... elejétől a végéig profi munkát végzett. Az elkészült képek pedig csodásak, nincsenek rá szavak. Bátran ajánlom mindenkinek aki minőségi és profi fotóst keres.

Mihály
2 éve

 • Épület fotózás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Michi ist ein ausgezeichneter Fotograf, der sein Handwerk wirklich versteht. Wir haben ihn für unser Hochzeitspaarshooting gebucht und sind mit dem Ergebnis mehr als zufrieden. Auch von unserem Umfeld haben wir nur äußerst positive Resonanz erhalten. Michi hat uns super in Szene gesetzt und die Emotionen gekonnt auf den Bildern eingefangen. Wir waren sehr begeistert, dass Michi auch nicht ganz so einfache Kundenwünsche mit viel Herzblut, Professionalität und Leidenschaft umgesetzt hat. Die technische Umsetzung und nachträgliche Bearbeitung der Fotos war ebenfalls hervorragend ... nicht zu vergessen das Top-Preis-Leistungsverhältnis! Insgesamt hat sich Michi die 5 Sterne mehr als verdient und wir können ihn absolut weiterempfehlen. Vielen Dank nochmals lieber Michi für die tollen Bilder und unvergesslichen Erinnerungen, die du uns damit beschert hast!

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképész épület fotózás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Távirányítós kapu szerelés: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a távirányítós kapu szerelés átlagos ára 10600 - 20000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján választhatunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakatost Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÁVIRÁNYÍTÓS KAPU SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakatos?

Egy lakatos a következő feladattal bízható meg bátran: távirányítós kapu szerelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakatos?

Egy megbízható lakatos részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: távirányítós kapu szerelés?

A távirányítós kapu szerelés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy lakatost bátran megbízhatsz vele.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Zalaegerszegen