Katás vállalkozás szüneteltetés: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 könyvelő közül! Korrekt katás vállalkozás szüneteltetés árak — 26000-48800 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Zalaegerszegen közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 könyvelő most online

Miklós D.

Miklós D.

Kedvezményt adok

István K.

István K.

Tapasztalt vagyok

Éva P.

Éva P.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a katás vállalkozás szüneteltetés Zalaegerszegen?

26000 - 48800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Társaságunk 2008-ban alakult, előtte egyéni vállalkozásban végezte tevékenységét. Alapító tagja, Zentai Imre 1988 óta foglalkozik könyveléssel, másik tagja Zentai Nikolett 2002 óta könyvel. Mindketten regisztrált mérlegképes könyvelők, valamint adótanácsadó végzettséggel rendelkezünk. Cégünk kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások könyvelésével foglalkozik. Nálunk fontos az ügyfélközpontú szemlélet, a rendszeres kapcsolattartás, a kölcsönös bizalom, a naprakész tudás, így nem csak a kötelező továbbképzéseken hanem az Adótanácsadó Egyesület előadásain is rendszeresen részt veszünk. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a gazdasági helyzetéről, elért eredményről, várható adókötelezettségekről. Segítünk eligazodni az adózás rejtelmeibe, a jogszabályok értelmezésében. Irodánk a XVII. kerületben található. Így Budapestről, Pécelről, Isaszegről, Maglódról, Kistarcsáról, Nagytarcsáról is varjuk az ügyfelek jelentkezését. SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozók, kis és középvállalkozások teljes körű könyvelése, az analitikus nyilvántartások vezetése. Adótanácsadói feladatok ellátása, mely magába foglalja a vállalkozással kapcsolatos jogszabályok változásaira történő figyelemfelhívást, a rendeletek közös értelmezését. A kötelezően előírt statisztikai adatszolgáltatások elkészítésére. A szükséges évközi, év végi adóbevallások, adatszolgáltatások határidőre történő elkészítésére. Bérszámfejtés, bérjegyzék elkészítése. Dolgozók be-, kiléptetése, munkaszerződés, kilépőlapok munkáltatói igazolások elkészítése. Utalandó adók listájának elkészítése. A társadalombiztosítással kapcsolatos adatszolgáltatások, bevallások elkészítésére, tagok és alkalmazottak táppénzügyeinek intézésére. Cégek képviselete a hatóságok felé. Egyéb későbbiek során felmerülő adózással kapcsolatos ügyek intézésére. Igény szerint a számlákat, könyveléshez szükséges iratokat személyesen elhozzuk.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó és kötetlen munka.

Richárd
2 éve

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező könyvelőiroda keresi új ügyfeleit.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Még nincs tapasztalatom.

Imre
2 éve

25 éve foglalkozom könyveléssel és bérszámfejtéssel. Regisztrált mérlegképes könyvelő, bérszámfejtési és társadalombiztosítási szakérő, valamint adótanácsadói végzettséggel is rendelkezem. Alaptevékenységeim közé tartoznak: - könyvelés és analitikák vezetése (szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár) - adóbevallások (társasági adó, ÁFA, SZJA, EVA, elektronikus adóbevallás) és mérleg határidőre elkészítése - rendszeres tanácsadás, értesítés a befizetendő adók összegéről - bérszámfejtés, társadalombiztosítási ügyintézés, munkaügyi feladatok ellátása - ügyfél képviselete a hatóságok előtt A fenti teendőket részletes szerződésben foglalom össze, amelyben rögzítem, hogy garanciát is vállalok munkámért. Néhány ok, amiért szívesen választanak könyvelőnek: - 25 éves szakmai tapasztalatom. - Kölcsönös bizalom, ami nem csak szó, ügyfeleim meg is éreznek. - Szolgáltatásom több mint könyvelés, konzultáció és szakmai tanácsadás is egyben. - Laikus számára is érhető nyelven beszélek, nem számviteli szakzsargonban. - Kedves, családias légkörben könnyebb az egyeztetés. - Folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően naprakész tudással rendelkezem. - Kizárólag szerződéses formában, legálisan végzem a munkám. Vállalom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-k, Egyesületek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adatszolgáltatását. Kiszervezett bérszámfejtést és igény szerint helyszínen is vállalok, valamint távmunkában is szívesen dolgoznék cégeknek, könyvelőirodáknak. Bérszámfejtést tb kifizetőhellyel rendelkező ügyfelek részére is. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Évek óta ők készítik el az adóbevallásomat.Nagyon segítőkészek és gyorsan dolgoznak.Mindenkinek ajánlom őket!

Géza
2 éve

25 éves gyakorlattal és tudással várjuk kedves leendő ügyfeleinket. Társaságok, egyéni vállalkozások, alapítványok teljes körű könyvelése, bérszámfejtése. Magánszemélyeknek bevallás készítése. Adótanácsadás. Igazságügyi adószakértés.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Hibázásuk után az ügyfelet okolják, nagyon nem szimpatikus hozzáállás, nem ajánlom az irodát

Zsolt
2 éve

8 év szakmai tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom cégek könyvelését.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, megbízható, ügyfélcentrikus. Csak ajánlani tudom.

Zoltán
2 éve

Hajdúszoboszlói könyvelőirodaként elsősorban Hajdúszoboszlón és környékén tudunk ügyfelet vállalni, ha az ügyfél részéről feltétel a személyes kapcsolattartás. Irodánk azonban a fejlett informatikai rendszereknek köszönhetően teljesen online is tud működni, ebben az esetben az ország bármely pontjáról szívesen vállalunk ügyfeleket. Kisebb pályázatok elkészítését és elszámolását is vállaljuk.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló, ügyfélorientált Könyvelő Iroda ! Csorba Annamária Green Shipping Solutions Kft. BIG BAG ZSÁK NAGYKERESKEDÉS

Menyhért
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő katás vállalkozás szüneteltetés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Thonet szék javítás: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a thonet szék javítás átlagára 2200 - 4200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi véleményeket?

Zalaegerszegen a thonet szék javítás szolgáltatáshoz már 34 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Zalaegerszegen?

Most 26 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést THONET SZÉK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned ha a következőre van szükséged: thonet szék javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha a legjobb bútorasztalos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A thonet szék javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas