Kft megszüntetés szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 könyvelő közül! Korrekt kft megszüntetés árak: 31400-58800 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 könyvelő most online

Babett T.

Babett T.

Kedvezményt adok

András B.

András B.

Tapasztalt vagyok

Gyula S.

Gyula S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kft megszüntetés Zalaegerszegen?

31400 - 58800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Több mint húsz éve könyvelek kis- és közepes vállalkozásokat. Termelő, szolgáltató, kereskedelmi és mezőgazdasági vállalkozásokat egyaránt. Partnereim révén több adóigazgatósággal is kapcsolatban vagyok.

 • Kft megszüntetés

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon korrekt, hozzáértő kollégák, segítőkészek, köszönjük!!

Beatrix
2 éve

A társaságunk teljes körű számviteli és pénzügyi szolgáltatást nyújt az Ügyfelek számára, ideértve a könyvelést, bérszámfejtést, adótanácsadás és teljes körű adó ügyintézést, valamint szervezetek esetleges végelszámolás útján történő megszüntetésének képviseletét/könyvviteli feladatait is elvégezzük. Törekszünk az egyedi igények lehető legteljesebb kiszolgálására és az Ügyfelekkel történő folyamatos személyes kapcsolattartásra, mivel az Ügyfeleink elégedettségét tartjuk szem előtt! Ügyfeleink tevékenységi köre és a vállalkozási formája igen széles skálán mozog. Portfóliónkban az egyéni vállalkozóktól kezdve a civil szervezeteken keresztül a KFT/ZRT-ig minden vállalkozási forma fellelhető. Iparági vonatkozásban pedig Ügyfeleink a gyártás, szolgáltatás és kereskedelem területén is jelen vannak, de portfóliónkban előfordultak speciális üzleti tevékenységet végző társaságok is. Tulajdonosaink és foglalkoztatottaink magas számviteli végzettséggel és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek, kiemelkedő fontosságúnak tartjuk a megfelelő szakképzettséget, ami elengedhetetlen feltétele a magas színvonalú szakmai munka elvégzésének. Tevékenységünket elsődlegesen a társaság székhelyén Debrecenben végezzük, de szükség esetén munkánkat távkönyveléssel is el tudjuk látni. Szegőné Gali Melinda +36-30-622-4703 vezérigazgató

 • Kft megszüntetés

  6000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mi teljesen elégedett vagyunk. Bármilyen kérdésre vagy telefonon vagy e-mailben mindig megkaptuk a segítséget vagy a választ. Mindenkinek csak ajánlottam és ajánlani tudom ezután is.

András
2 éve

Mart László adótanácsadó, vállalkozási mérlegképes könyvelő vagyok. Hazai szolgáltatásokat nyújtó kisvállalkozásokra, elsősorban egyéni vállalkozások és társas vállalkozások (kft. bt.) adótanácsadására és könyvelésére specializálódtam. Emellett szakterületem a fogászati könyvelés, vállalkozó fogorvosok és háziorvosok, mint egészségügyi szolgáltatók könyvelése, továbbá ellátok ingatlan bérbeadási tevékenységgel kapcsolatos adózási feladatokat. Szakmai meggyőződésem, hogy csupán könyveléssel gazdasági sikereket elérni nem lehet, sőt a kisvállalkozások életében egyre kevesebb a számviteli, viszont annál több az adózási kérdés, ezért könyvviteli szolgáltatásom mellett adótanácsadást is végzek. Tagja vagyok a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének, a sikeres és hatékony munka miatt folyamatosan képzem, és továbbképzem magam, jogi,- számviteli,- és adózási területen egyaránt. Könyvelésről itt olvashat: www.medimartdent.oldalunk.hu Adótanácsadásról itt olvashat: https://marttaxadvisor.webnode.hu/

 • Kft megszüntetés

  7400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, ügyfélbarát, megbízható.

Vanessza
2 éve

A Meditha Info Bt. könyvelőiroda azért jött létre, hogy a megszerzett szaktudás és közel 25 éves tapasztalat, minőségi munka és teljes körű könyvelési szolgáltatás által segítse a vállalkozásokat már az alakulástól hagyományosan és online formában országosan. "Számomra fontos az ügyfelek elégedettsége, a határidők betartása és a precíz munkavégzés. Hiszem, hogy a könyvelés és minden más munkát úgy lehet megfelelő színvonalon minőségileg végezni, ha valaki elhivatott a munkájával szemben és szakmailag képzi magát. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy olyan munkát végezhetek amit szeretek is. "

 • Kft megszüntetés

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Minden vállalkozás számára létfontosságú egy jó könyvelő. Andi nem szimplán egy jó könyvelő Budapesten, hanem annál több! Figyelme tényleg mindenre kiterjed, az összes határidőt betartja és betartatja, ráadásul stílusa sem hagy maga után kívánnivalót, mivel kedves, barátságos

Viktória
2 éve

A 25 éves szakmai pályafutás folytatásaként Budaörsön 2017-ben létrehoztam önálló irodámat, melynek a könyvelési, adó tanácsadási tevékenység mellett a cégszervezési, cégvezetési tanácsadás is a fő profilja. A precíz, jogszabályokon alapuló számviteli, adózási feladatok mellett fontos célunk a cégek segítése az üzletvezetési, ügyvitel szervezési, gazdasági-pénzügyi tervezési és kontrolling folyamatok területén. Támogatást nyújtunk a jogszabályok betartásának költséghatékony megoldásában, a cég adminisztratív, információáramlási folyamatainak gazdaságilag hatékony megtervezésében, szervezésében.

 • Kft megszüntetés

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Èvek óta a Külföldi Adó Bt. nyújtja be az adóbevallásomat - mindig pontos, precíz munkát végezve. Az évek során - a témát érintö - felmerült kérdésekre kivétel nélkül gyors és szakszerü válasszal segítettek. Természetes, hogy a jövöben is az ö közremüködésükkel fogom intézni az adóbevallással kapcsolatos ügyeimet. Saját tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom a céget! A magam részéröl az eddigieket ezúttal is tisztelettel megköszönve, Csolik Erzsébet

Lázár
2 éve

20 éve dolgozom pénzügyi területen, pénzügyesek, könyvelők mellett tanultam a szakma fortélyait, közben megszereztem azokat a végzettségeket, amik a mai munkámhoz elengedhetetlenek. Végül 2014-ben regisztrált mérlegképes könyvelő lettem (emellett rendelkezem pénzügyi és bérszámfejtési képzettséggel is) Főállásomban könyvelőként is dolgozom, mellette 2014-től egyéni vállalkozóként könyvelek társas és egyéni vállalkozókat. Vállalom magánszemélyek SZJA bevallását, egyéni és társas vállalkozások indítását, bevallásait, társas vállalkozások és egyéni vállalkozások teljes könyvelését. Állandó munkáim mellett várom azokat a magánszemélyeket, vállalkozásokat, akiknek könyvelési, adózási kérdésben tanácsra van szüksége. Folyamatosan képzem magam, rendszeresen részt veszek a szakmához tartozó konferenciákon, továbbképzéseken.

 • Kft megszüntetés

  7100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, pontos.

Balázs
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kft megszüntetés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi bútor felújítás: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a régi bútor felújítás átlagos díja 21800 - 41000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Antikbútor Restaurátorok - hogyan válasszunk Zalaegerszegen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok antikbútor restaurátort Zalaegerszegen?

Jelenleg 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek antikbútor restaurátort?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált antikbútor restaurátort megbíznod ha a következőre van szükséged: régi bútor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi antikbútor restaurátor segítségét?

Egy jó antikbútor restaurátor a régi bútor felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha antikbútor restaurátort hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas