Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Jogi Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj jogi tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 jogi tanácsadó közül! Korrekt munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel árak — 5600-10500 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 jogi tanácsadó most online

Bernadett H.

Bernadett H.

Kedvezményt adok

Krisztina K.

Krisztina K.

Tapasztalt vagyok

Edit K.

Edit K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel Zalaegerszegen?

5600 - 10500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb jogi tanácsadóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező jogi tanácsadót!

2016 óta foglalkozok egyéni vállalkozók, kft.-k, bt.-k könyvelésével, valamint bérszámfejtésével.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

2015 óta ők készitik az adóbevallásaim. Korrekt tájékoztatás pontos munka. Csak ajánlani tudom.

Kelemen
2 éve

Több mint 15 éve foglalkozom egyéni vállalkozások és társaságok teljes körű könyvelésével. A Miskolci Egyetemen végeztem pénzügy számvitel szakirányon és mérlegképes könyvelői (Vállalkozási szak) végzettséggel is rendelkezem.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb könyvelö, csak ajánlani tudom.

38 éves vagyok, 18 éve dolgozom a könyvelői szakmában. 2009 óta pedig saját irodámban várom az ügyfeleimet. RLB programot használunk. Várom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-t, zrt.-k jelentkezését. Társas vállalkozások alapításában is tudunk segíteni. Visszamenőleges könyvelés megbeszélés alapján.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Tökéletes könyvelői szolgáltatás

Tünde
2 éve

Egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelése, adóbevallások, beszámolók elkészítése, bér-, tb-ügyintézés. Elmaradt könyvelés pótlása. IFRS szerinti könyvelés, beszámoló készítés. IFRS korrepetálás.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A Külföldiadó Bt.korrektek,gyorsak,precizen dolgoznak,minden megkeresésre válaszolnak, több éves tapasztalat alapján mindenkinek csak ajánlani tudom.

Petriko
2 éve

Egyéni vállalkozóként 30 éve végzem egyéni- és társas vállalkozások, egyéb szervezetek könyvelését, bér- és munkaügyi feladatait. Szakmai végzettségeim: okleveles közgazdász, jogi szakokleveles közgazdász, pénzügyi- adó, illeték vámszakértő, államháztartási és vállalkozás mérlegképes könyvelő, társadalombiztosítási ügyintéző, könyvvizsgáló asszisztens. Munkámat könyvvizsgáló, informatikus és jogász segíti.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Cégem könyvelését végezték. Adó befizetési határidő elmulasztása miatt százezres nagyságrendű NAV bírság keletkezett. Ezután a GH Könyvelőiroda elérhetetlenné vált: emailre, telefonhívásra, postai levélre nem válaszolnak, az okozott kárt nem térítik meg. Emiatt nem javaslom rájuk bízni a könyvelést.

Dénes
2 éve

Egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és egyesületek részére havi rendszerességgel könyvelem a bizonylatokat a pénztárkönyvi nyilvántartásban, vezetem az analitikus, valamint az egyéb nyilvántartásokat, továbbá elkészítem az éves (évközi) zárlati munkálatokat. A bevallásokat, valamint az egyesületek éves beszámolóját és a közhasznúsági mellékletét az előírt határidőre elkészítem. Segítséget nyújtok a vállalkozás beindítása során, megbízóm törzs- és egyéb nyilvántartási adatait bejelentem, valamint meghatalmazás alapján a megfelelő hivataloknál képviselem. Minden hónap végén elvégzem számára a bérszámfejtést, vezetem a szükséges bér-nyilvántartásait, kimutatásait, közreműködöm az egyéb munkaügyi feladatok ellátásában (belépés, kilépés, egyéb jogviszony keretében végzett munkák megbízásai, díjazása, bejelentése). Elkészítem az éves munkáltatói adóigazolásokat és a munkavállalók személyi jövedelemadó bevallását. Könyvelési feladatok kiemelten Kaposvár, Barcs, Csurgó és Nagyatád környékén.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt vállalkozás. Rövid válaszidő a felmerülő problémák esetében. Csak ajánlani tudom!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj jogi tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy jogi tanácsadó munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai munkalap beépítés: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a konyhai munkalap beépítés átlagos díja 2700 - 5100 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Zalaegerszegen a konyhai munkalap beépítés szolgáltatáshoz már 33 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 25 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHAI MUNKALAP BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned akkor, ha erre van szükséged: konyhai munkalap beépítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a konyhai munkalap beépítés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: konyhai munkalap beépítés?

A konyhai munkalap beépítés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas