Stúdió fotózás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Fotográfust találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotográfus szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 fotográfus közül! Korrekt stúdió fotózás árak: 20000-37500 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 fotográfus most online

Ágnes P.

Ágnes P.

Kedvezményt adok

Timi K.

Timi K.

Tapasztalt vagyok

Szilvii L.

Szilvii L.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a stúdió fotózás Zalaegerszegen?

20000 - 37500 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotográfusok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotográfust!

 • Stúdió fotózás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Pristupačni, povoljni, izuzetno ljubazni i dragi ljudi, a prije svega pravi profesionalci.

Jessie
2 éve

 • Stúdió fotózás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Az esküvőnk napján felhívtuk őket mert bem értek oda a megbeszélt időpontra, majd közölték a telefonban, hogy nem tudom miről beszélnek, nincs időpontjuk" ezzel lezártnak tekintették az ügyet.

Ferenc
2 éve

 • Stúdió fotózás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

The shooting was fun, Mat is really friendly and professional, and I loved his photos!

Andi
2 éve
Zsuzsi H.
Zsuzsi H. 8900 Zalaegerszeg Online

 • Stúdió fotózás

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Elek
2 éve

 • Stúdió fotózás

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Életünk legszebb napjára kértük fel Viktort, hogy örökítse meg. Nem kellett csalódni .... elejétől a végéig profi munkát végzett. Az elkészült képek pedig csodásak, nincsenek rá szavak. Bátran ajánlom mindenkinek aki minőségi és profi fotóst keres.

Mihály
2 éve

 • Stúdió fotózás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Michi ist ein ausgezeichneter Fotograf, der sein Handwerk wirklich versteht. Wir haben ihn für unser Hochzeitspaarshooting gebucht und sind mit dem Ergebnis mehr als zufrieden. Auch von unserem Umfeld haben wir nur äußerst positive Resonanz erhalten. Michi hat uns super in Szene gesetzt und die Emotionen gekonnt auf den Bildern eingefangen. Wir waren sehr begeistert, dass Michi auch nicht ganz so einfache Kundenwünsche mit viel Herzblut, Professionalität und Leidenschaft umgesetzt hat. Die technische Umsetzung und nachträgliche Bearbeitung der Fotos war ebenfalls hervorragend ... nicht zu vergessen das Top-Preis-Leistungsverhältnis! Insgesamt hat sich Michi die 5 Sterne mehr als verdient und wir können ihn absolut weiterempfehlen. Vielen Dank nochmals lieber Michi für die tollen Bilder und unvergesslichen Erinnerungen, die du uns damit beschert hast!

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotográfus szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotográfus stúdió fotózás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás fára: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a burkolás fára átlagára 5700 - 10700 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Zalaegerszegen?

Most 24 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS FÁRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a feladattal bízható meg: burkolás fára vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

Egy megbízható burkoló pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas