Video digitalizálás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Videó Digitalizálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videó digitalizáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 videó digitalizáló közül! Korrekt video digitalizálás árak: 2900-5400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 videó digitalizáló most online

Timi P.

Timi P.

Kedvezményt adok

Anna M.

Anna M.

Tapasztalt vagyok

István S.

István S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a video digitalizálás Zalaegerszegen?

2900 - 5400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videó digitalizálók Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videó digitalizálót!

Vivien V.
Vivien V. 8904 Zalaegerszeg Online

 • Video digitalizálás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Bensőséges hangulat, szép, rendezett környezet, türelmes beállítások. Jól éreztük magunkat!

Boglárka
2 éve

 • Video digitalizálás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kellemes hangulatú hely, jól kialakítva, kedves személyzettel. Laza hangulata van, nincs feszültség. Teljes szívvel ajánlom, a város egyik legjobb helye.

Zsolt
2 éve
János S.
János S. 8900 Zalaegerszeg Online

 • Video digitalizálás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Absolut Weltklasse. Vorab gab es zunächst ein Coaching mit wertvollen Tipps, die auch über das Shooting hinaus sehr wertvoll waren. Er hat sich allgemein viel Zeit für mich genommen. Er war geduldig, sehr flexibel und gleichzeitig sehr professionell. Ein sehr hilfsbereiter Mensch. Nach dem eigentlichen Shooting habe ich eine Auswahl erhalten, die ich mir zu Hause anschauen und in Ruhe auswählen durfte. Auch mit der Nachbearteitung der Bilder bin ich mehr als zufrieden! Auch das Preis-Leistungsverhältnis ist super, für diesen Service+Qualität ein Schnäppchen. Obwohl ich mich vor der Kamera" allgemein unsicher bin, habe ich mich bei ihm sehr wohl gefühlt.

Andi
2 éve

 • Video digitalizálás

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

5+1 csillagot adnék Beának, ha lehetne. : ) Az első perctől kezdve megvolt köztünk az összhang és a fotózás végéig nagyon jó hangulatban telt a közös munka. A lágy háttérzenével oldotta a "feszültséget" és ötleteivel is sokat segített nekünk. Életünk legjobb fotózása volt! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek és szerintem mi is találkozunk még egy következő alkalommal! : ) Csak így tovább, Bea!

Flórián
2 éve
Gábor C.
Gábor C. 8900 Zalaegerszeg Online

 • Video digitalizálás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

teljes (borsos) áron kifizetett esküvői fotózás és videózás helyett a fotózást egy tanulóval végeztette élesben (aki saját bevallása szerint volt tanuló). sem árban, sem minőségben nem a legjobb, nem ajánlom.

Andi
2 éve

 • Video digitalizálás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Végig felszabadultnak éreztem magam, ami a fotókon is tükröződik. Beának nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy elkapja a legjobb, természetes pillanatokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Gabriella
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videó digitalizáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videó digitalizáló video digitalizálás közben Zalaegerszegen