Ajtó kárpitozás Békéscsabán tapasztalt szakemberekkel!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtókárpitos szakembert?

Ne menj tovább, válaszd a Qjob-ot, ahol mindig a legmegbízhatóbb szakembereket találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keress békéscsabai ajtó kárpitozás szakembereinkre! Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk. Kérj ingyenes árajánlatot még ma! Ha először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdj neki, oszd meg velünk a megoldandó problémát! Békéscsabán és környékén dolgozó szakembereink azonnal megkeresnek árajánlataikkal, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntesz, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a véleményeket és további információkat is kérhetsz! Válassz a legjobbak közül!

3 ajtókárpitos most online

Pal

Pal

Érdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ajtó kárpitozás Békéscsabán?

7800 - 14600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtókárpitosk Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtókárpitost!

Gábor K.
Gábor K. 5600 Békéscsaba Online

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság. Ingyenes Felmérés. Szolgáltatások: Bútorszövetek, Kárpitoskellékek, Függönyözés.

 • Ajtó kárpitozás

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Na, ez az a brigád, akit semmilyen körülmények között ne hívjatok. Van (inkább csak volt) egy antik komód, amit felakartunk vinni az emeletre, egy 10 fokos csigalépcsőn. Ez volt a szállítók hívásának a fő indoka. A többi az csak ilyen apróságok, amiket ellehet vinni bármilyen autóval, de ha már szállítót hívunk, akkor ne egy 10 perces munkára jöjjön. Persze kudarcba fulladt az egész. Megjelentek hárman, ebből mindössze egy volt akinek volt sütnivalója és képes is volt elvégezni a munkát. Jött még egy ötvenes éveiben lévő ember, akinek a mottója a legyünk már túl rajta, de gyorsan", és egy értelmi fogyatékos (ez nem költői túlzás). Jött a lényegi feladat, persze hogy a két alkalmatlan állt neki. Az első fordulóba a komód tetejének a sarkát telibe neki vágták két lépcsőnek, berepedt, aztán a lábát pedig erővel végigrántották a falon, ezzel felsértve a falat és egy képet, ami a falon volt. Aztán jött, "há' ez már ott volt". Mindezt úgy, hogy ott álltunk ketten félméterre és üvöltöttünk, hogy mit művelnek.

Gyula U.
Gyula U. 5671 Békéscsaba Online

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 • Ajtó kárpitozás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Pontos,precíz,gyors. Csak ajánlani tudom.

Péter C.
Péter C. 5623 Békéscsaba Online

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén. Bútorok készítése, szerelése és javítása megfizethető árakon, garanciával!

 • Ajtó kárpitozás

  2200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Szuper csapat, jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. Minden nap öröm ránézni a kezük közül kikerült konyhabútorra és előszobafalra is.

Gyula A.
Gyula A. 5600 Békéscsaba Online

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked!

 • Ajtó kárpitozás

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon megbízhatóak! Rendesen elvégezték a szállítást. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat.

 • Ajtó kárpitozás

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontosak,megbízhatóak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtókárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ajtó kárpitozás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó kárpitozás: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán az ajtó kárpitozás átlagos ára 5900 - 11100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Békéscsabán az ajtó kárpitozás szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Békéscsabán?

Jelenleg 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned ha erre van szükséged: ajtó kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ajtó kárpitozás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ajtó kárpitozás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas