Irodai szék kárpitozás Békéscsaba területén!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj irodaiszék-kárpitos szakembert?

Ne menj tovább, a legjobbat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassza szolgáltatásunkat az irodai szék kárpitozás területén Békéscsabán! Tapasztalt szakembereinkkel már több mint 25 éve vállalunk minőségi munkát. Kérjen ajánlatot most! Ha először használod a Qjob-ot és nem tudod, hogyan kell továbbmenni, ossza meg velünk a megoldandó feladatot, és a Békéscsabán található szakembereink azonnal árajánlatokkal fognak felkeresni, hogy minél hamarabb meg tudják oldani a feladatot! Mielőtt döntést hoznál, ellenőrizheted a szakemberek profilját, olvashatod az értékeléseket róluk és további információkat is kérhetsz! Válassz a legjobb professzionális szakemberek közül a listán! Minden INGYENES!

4 irodaiszék-kárpitos most online

Peter

Peter

Ingyenes kiszállás.

Zoltan

Zoltan

Érdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az irodai szék kárpitozás Békéscsabán?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb irodaiszék-kárpitosok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező irodaiszék-kárpitost!

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat.

 • Irodai szék kárpitozás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és precíz munkavégzés, tökéletes szakértelemmel és kedves mesteremberekkel. Kérdés: Kell ennél több? Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom. Minőségi munka, minőségi anyagokkal.

 • Irodai szék kárpitozás

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon meg voltam elégve a költöztetéssel. Nagyon segítőkész, profi társaság. Csak ajánlani tudom őket!

Gyula K.
Gyula K. 5671 Békéscsaba Online

Hisszük, hogy sok éves tapasztalatunk a családi cégben sok embernek könnyíti meg napjait. Bútor összeszerelés, parkettázás, fúrás-faragás akkor Asztalosgyorsszerviz a megoldás.

 • Irodai szék kárpitozás

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Tegnap nagyszerű munkát végeztek a srácok.Pontosak,viccesek, ügyesek,gyorsak.Csak ajánlani tudom őket!

Innovatív megoldásainkkal megkönnyítjük a konyhai munkát és élménnyé varázsoljuk a főzést! 3 dimenziós, interaktív látványtervet készítünk, hogy ne érje meglepetés!

 • Irodai szék kárpitozás

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Üdvözlet! Ismerem a csapatot és csak jókat tudok mondani. Éppen befejeztem a reggelit mert fél órával előbb jöttek, de ez még eltekinthető volt. Nálam is voltak és szakszerű munkát végeztek. Kértem hogy vigyázzanak a bútoraimra és becsomagolták fóliával. Még a korlátra is tettek pokrócot , hogy ha esetleg hozzáérne. A legidősebb a sofőr aki a platón kikötözte a bútorokat, hogy ne dőljenek el. Egyik rakodó fiatal, vicces míg másik komor de nagyon dolgosak voltak. Ajánlani tudom .....

Attila F.
Attila F. 5623 Békéscsaba Online

beépített szekrény, konyhabútor készítés és modern konyhabútor és egyéb bútorok gyártását. Bútorasztalos Székesfehérvár vállal:

 • Irodai szék kárpitozás

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

ok

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj irodaiszék-kárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos irodai szék kárpitozás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Irodai szék kárpitozás: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán az irodai szék kárpitozás átlagos ára 4500 - 8400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Békéscsabán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Békéscsabán?

Jelenleg 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IRODAI SZÉK KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost hívnod amennyiben erre van szükséged: irodai szék kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos az irodai szék kárpitozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas