Kanapé kárpitozás Békéscsabán a te elképzeléseid szerint!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kanapékárpitos szakembert?

Ne keresgélj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válassz a válaszok közül díjmentes ajánlatokat! Békéscsabai kanapé kárpitozáshoz - 26 szakemberünk gyors és minőségi szolgáltatást nyújt. Kérj most ajánlatot! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj hozzá, csak add meg a feladatot, és a Békéscsabán elérhető szakembereink rögtön válaszolnak ajánlataikkal, hogy azonnal megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profiljait, megtekintheted az értékeléseiket és további információkat is kérhetsz! Mindez INGYEN! Válassz a legjobb szakemberünk közül a listán!

4 kanapékárpitos most online

Balazs

Balazs

A környéken vagyok.

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszállás.

Zsolt

Zsolt

Érdekel.

Mennyibe kerül a kanapé kárpitozás Békéscsabán?

47900 - 89900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kanapékárpitosok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kanapékárpitost!

Gyula U.
Gyula U. 5671 Békéscsaba Online

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 • Kanapé kárpitozás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Pontos,precíz,gyors. Csak ajánlani tudom.

Péter C.
Péter C. 5623 Békéscsaba Online

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén. Bútorok készítése, szerelése és javítása megfizethető árakon, garanciával!

 • Kanapé kárpitozás

  2200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Szuper csapat, jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. Minden nap öröm ránézni a kezük közül kikerült konyhabútorra és előszobafalra is.

Gyula A.
Gyula A. 5600 Békéscsaba Online

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked!

 • Kanapé kárpitozás

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon megbízhatóak! Rendesen elvégezték a szállítást. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat.

 • Kanapé kárpitozás

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontosak,megbízhatóak.

Gábor K.
Gábor K. 5600 Békéscsaba Online

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság. Ingyenes Felmérés. Szolgáltatások: Bútorszövetek, Kárpitoskellékek, Függönyözés.

 • Kanapé kárpitozás

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Na, ez az a brigád, akit semmilyen körülmények között ne hívjatok. Van (inkább csak volt) egy antik komód, amit felakartunk vinni az emeletre, egy 10 fokos csigalépcsőn. Ez volt a szállítók hívásának a fő indoka. A többi az csak ilyen apróságok, amiket ellehet vinni bármilyen autóval, de ha már szállítót hívunk, akkor ne egy 10 perces munkára jöjjön. Persze kudarcba fulladt az egész. Megjelentek hárman, ebből mindössze egy volt akinek volt sütnivalója és képes is volt elvégezni a munkát. Jött még egy ötvenes éveiben lévő ember, akinek a mottója a legyünk már túl rajta, de gyorsan", és egy értelmi fogyatékos (ez nem költői túlzás). Jött a lényegi feladat, persze hogy a két alkalmatlan állt neki. Az első fordulóba a komód tetejének a sarkát telibe neki vágták két lépcsőnek, berepedt, aztán a lábát pedig erővel végigrántották a falon, ezzel felsértve a falat és egy képet, ami a falon volt. Aztán jött, "há' ez már ott volt". Mindezt úgy, hogy ott álltunk ketten félméterre és üvöltöttünk, hogy mit művelnek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kanapékárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos kanapé kárpitozás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kanapé kárpitozás: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a kanapé kárpitozás átlagos ára 47400 - 89000 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Békéscsabán a kanapé kárpitozás szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Békéscsabán?

Most 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával kereshető meg: kanapé kárpitozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos a kanapé kárpitozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kanapé kárpitozás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas