Teljes körű ikea kanapé kárpitozás Békéscsabán. Az Ön igényeire szabva!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ikea kanapékárpitos szakembert?

Ne menj tovább, itt találhatod a legjobb szakembereket a Qjob-on! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz a 24 minőségi munkát végző Békéscsabai IKEA kanapé kárpitozó közül és élvezd az eddigieknél gyorsabb határidőket és versenyképes árakat! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj neki, ossz meg velünk a feladatot, és mi azonnal megkeressük a Békéscsaba környékén dolgozó szakembereket, akik árajánlatukkal segítenek a feladat megoldásában. Mielőtt döntenél, vizsgáld meg a szakemberek profilját, olvasd el a véleményeket és kérj további információkat! Minden szolgáltatásunk INGYENES! Válassz a legjobbak közül, és találd meg az ideális szakembert!

3 ikea kanapékárpitos most online

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül az ikea kanapé kárpitozás Békéscsabán?

74700 - 140100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ikea kanapékárpitosok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ikea kanapékárpitost!

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát. Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon szépen dolgoznak!Csak ajánlani tudom!

Csaba S.
Csaba S. 5623 Békéscsaba Online

Bútorszerelés a legrövidebb határidővel. JYSK bútorok szerelése. IKEA BÚTOROK SZERELÉSE. Kika bútor összeszerelés.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  4300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon pontosak, ügyesek! Csak ajánlani tudom őket! 😀

Ferenc J.
Ferenc J. 5623 Békéscsaba Online

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Tisztelt Költöztető! Köszönöm a cégünk gyors költöztetését. Hamarosan megint szeretnénk igénybe venni a szolgáltatásukat és fogjuk Önöket ajánlani az irodaházban is.

Válasszon két vagy három üléses ülőgarnitúrák, sarokkanapék, heverők és még sok más közül. Ülőgarnitúrák ágyazható, ágyneműtartós kivitelben - bemutatótermeben és online is.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű volt Lászlóval a közös munka, tökéletesen kivitelezte azt az egyedi terméket amit megálmodtunk, egy percig nem éreztem rajta, hogy gondot okozna neki a feladat. Bármikor amikor kerestem mindig elérhető volt, csak ajánlani tudom!

János B.
János B. 5671 Békéscsaba Online

Egyedi bútor tervezése készítése és beépítése. Konyhabútor, gardrób és fürdőszoba szekrény. Bosch háztartási kis- és nagygépek forgalmazása - Fürdőszobai szaniterek...

 • IKEA kanapé kárpitozás

  2700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon precíz munkát végzett újépítésű lakásunkban, SOS kérésre péntek este 10 óráig elkészült vízszerelés, két csaptelep + lefolyó, egy mosdó beépítése (annak ellenére, hogy nem rendelkeztünk a megfelelő lefolyó csövekkel stb.), pultra szerelt mosdó és pult körüli szilikonozás - ami gyönyörű lett, lásd képek -, valamint kád körüli rossz szilikonozás teljes javítása. Külön kérésre másnap még az elszívó bekötés (problémás konyhabútor ellenére) és függő lámpák réseinek a gipszelése is hamar elkészült. Valóban gyors és megbízható szakember Szabó Gábor, csak ajánlani tudjuk. Mi már csak őt fogjuk hívni a jövőben.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ikea kanapékárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ikea kanapé kárpitozás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA kanapé kárpitozás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán az ikea kanapé kárpitozás átlagos díja 53200 - 99800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: ikea kanapé kárpitozás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos az ikea kanapé kárpitozás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas