Ágyvég kárpitozás Békéscsaba területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ágyvégkárpitos szakembert?

Ne keresgélj tovább, a Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Válogass a szabad ajánlatok közül és szólj feladatodról! Békéscsabai kárpitozás: 25 szakemberrel, akik szakszerűen felújítják az ágyvégeket. Hívjon most, hogy valóra váltsa álmait ágyával! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj neki, mesélj nekünk a problémádról, és a Békéscsabai környéken elérhető szakembereink azonnal ajánlatokat adnak, hogy azonnal megoldják a feladatot! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakember profilját, tanulmányozhatod a véleményeket róluk és további információkat kérhetsz! Válaszd ki a legjobb szakembert a Qjob-on!

3 ágyvégkárpitos most online

Miklós

Miklós

Ma is elvállalom.

Peter

Peter

A környéken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az ágyvég kárpitozás Békéscsabán?

20600 - 38600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ágyvégkárpitosk Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ágyvégkárpitost!

Célom, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak a már meglévő és a jövőbeni Ügyfeleim számára. SZABÓ JÓZSEF vagyok, egyéni vállalkozó. Keressen fel, szívesen segítek!

 • Ágyvég kárpitozás

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Koszonom szepen szuper volt

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság.

 • Ágyvég kárpitozás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves eladók

Látogasson el bemutatótermünkbe és szakértőink segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Tömeggyártás helyett minőségi és igényes asztalostermékek készítése a célunk! Sok éves tapasztalat. Valósághű látványterv. Minőségi munkák.

 • Ágyvég kárpitozás

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Üzenet mindenkinek! 1 órás munkáért 20 000 forintot kértek. (nem 6000 forint.) Jobb lenne reálís árat kiírni! A szállítás szakszerű volt.

Gyula D.
Gyula D. 5671 Békéscsaba Online

Régi és antik tárgyak, teljes hagyaték készpénzes felvásárlása az ország egész területén. Ingyenes kiszállás és értékbecslés az ország egész területén. Hívjon bizalommal! Akár 2 órán belül. Országos kiszállás. Hívjon bizalommal.

 • Ágyvég kárpitozás

  2400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kreatív és figyelmes tervezés, határidőre jó minőségben végzett gyártás. Köszönjük!

Varázslatos műhelyemben az elhanyagolt bútorok új életre kelnek. Hozd el hozzám!

 • Ágyvég kárpitozás

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ágyvégkárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ágyvég kárpitozás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágyvég kárpitozás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán az ágyvég kárpitozás átlagára 15700 - 29400 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Békéscsabán az ágyvég kárpitozás szolgáltatáshoz már 22 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Békéscsabán?

Jelenleg 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGYVÉG KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ágyvég kárpitozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ágyvég kárpitozás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ágyvég kárpitozás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas