Alaprajz tervezés Békéscsaba szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 építészmérnök közül, 4200-8000 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a alaprajz tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 építészmérnök most online

Peter

Peter

erdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az alaprajz tervezés Békéscsabán?

4200 - 8000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Zsolt S.
Zsolt S. 5623 Békéscsaba Online

Készíts elképesztően látványos terveket építés-előkészítéssel, akár 15 perc alatt velünk. Igényeld akciónkat és dolgozzunk együtt!

 • Alaprajz tervezés

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szépen dolgoznak de szűk a bejárat hozzájuk

Ferenc B.
Ferenc B. 5600 Békéscsaba Online

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül.

 • Alaprajz tervezés

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember! Köszönöm szépen

Gazd Ovi
2 éve
Péter S.
Péter S. 5600 Békéscsaba Online

Megtervezzük, egyedileg gyártjuk és beépítjük az Ön által megálmodott télikertet. 25 év tapasztalat. Egyedi megoldások. Személyes tanácsadás. Típusok: Télikert, Nyárikert, Terasztető és beépítés, Kocsibeálló, Alu és műanyag nyílászáró.

 • Alaprajz tervezés

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Profi kiszolgálás!

Zsolt P
2 éve
Tamás M.
Tamás M. 5671 Békéscsaba Online

Nem tudja kihasználni a teraszát? Profi csapattal felmérünk, tervezünk, gyártunk, akciósan. Szeretné ha a terasza négy évszakos lenne? Forduljon hozzánk bizalommal és megoldjuk.

 • Alaprajz tervezés

  10800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A megbeszélt munkát, egyeztetett időpontban,rövid határidővel,profin megcsinálták.

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. project management. magas minőség kedvező ár. nemzetközi referenciák.

 • Alaprajz tervezés

  8500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors,pontos munka.Időpontra mentem,bejelentkezéssel.Nem kellett várni sem.Profik

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök alaprajz tervezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Alaprajz tervezés: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán az alaprajz tervezés átlagos díja 4800 - 9000 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ALAPRAJZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt megbíznod amennyiben erre van szükséged: alaprajz tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök az alaprajz tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor építészmérnökt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas