Ház átalakítás tervezés Békéscsaba területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 29 építészmérnök közül! Korrekt ház átalakítás tervezés árak — 2800-5300 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 építészmérnök most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a ház átalakítás tervezés Békéscsabán?

2800 - 5300 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Tamás J.
Tamás J. 5600 Békéscsaba Online

Gyorsan és könnyen alakítható, kifordítható, eltolható üvegterasz tervezése.

 • Ház átalakítás tervezés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Hozzá értő szerelők

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók tervezését. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk!

 • Ház átalakítás tervezés

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedet vagyok a javítással és a kommunikációval. ( a megbeszélt időbeli visszahívás stb).

Vállalkozásom belsőépítészeti tervezéssel egybekötött lakberendezési tanácsadással, és a hozzá kapcsolódó -3D Fotórealisztikus látványtervek készítésével -Világítás/berendezés/álmennyezet/egyedi bútorok tervezésével -Lakberendezők 2D-s munkáinak/terveinek 3D-ben történő fotórealisztikus kidolgozásával is foglalkozik Célom olyan igényes, modern enteriőrök tervezése, melyek a Megrendelőim egyéniségéhez is igazodnak funkcionálisan és designban egyaránt. - Ha még nem tudja, pontosan hogyan is vágjon bele a felújításba, hogy fog mutatni egy komplett design, ami egyelőre csak a fejében létezik - Ha szívesen bízná másra a tervezés oroszlánrészét - Ha pontos paraméterekkel felkészülten szeretné várni a kivitelezőket - Ha biztosra akar menni, hogy a megálmodott tér kivitelezése megéri a ráfordított időt, pénzt, energiát, ne bízza a véletlenre! - Ha szakemberként elakadt Bútor/Lakás/Egyedileg megálmodott design elem terveinek ügyfele felé történő minőségi prezentálásánál ...Keressen bátran! Kérem, árajánlatkéréskor vegye figyelembe, hogy az alábbi információk birtokában tudok a feltüntetett áraknál személyre szabottabb díjszabással kalkulálni: - Ingatlan alaprajza - Mely helyiségek kerülnek tervezésre - Tervezendő tér stílusa - Vannak-e fix bútorok/elemek, amiket átemelnénk az új designba - Milyen részletességgel kerüljön megtervezésre az adott tér (csak falakat mozgatunk, vagy a bútorszínek, textilek, dekorációs eszközök... meghatározása is a tervezés részét képezze) - Határidő (Érdemes 4-10 hetes tervezői idővel kalkulálni az adott tér komplexitásától függően) Ha csak árak tekintetében szeretne tájékozódni kérem, hívjon!!

 • Ház átalakítás tervezés

  10700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, korrekt szolgáltatás és szerelés.

Attila T.
Attila T. 5671 Békéscsaba Online

Bútorkészítés mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő tervezése és gyártása

 • Ház átalakítás tervezés

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kedves segítőkész személyzet, gyors precíz munka 😊

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Költségvetés készítés. Több éves tapasztalat. Generálkivitelezés. Tervezés.

 • Ház átalakítás tervezés

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Szükségem volt egy jó szakemberre elég hirtelen, sokan megvárakoztattak, horribilis ár mellett, itt ezt nem tapasztaltam , kiváló gyors munka mellett korrekt hozzá állás, ajánlom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház átalakítás tervezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház átalakítás tervezés: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a ház átalakítás tervezés átlagos ára 3600 - 6800 Ft/fm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan választhatunk Békéscsabán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Békéscsabán?

Most 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával kereshető meg: ház átalakítás tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy építészmérnök?

Egy jó építészmérnök pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha építészmérnökt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas