Beépített wc tartály javítása Békéscsabán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak: 6300-11900 Ft/db. Találd meg a legmegbízhatóbb szakembereket Békéscsabán az Qjob-on keresztül! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki! Csak oszd meg velünk a feladatot, és a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a problémádat! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! Az egész teljesen DÍJMENTES! Az árak a beépített wc tartály javításának típusától és az elvégzendő munka összetettségétől függnek. A legjobb árak és szolgáltatások garantáltak, csak az Qjob-on!

4 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

László

László

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Békéscsabán!

Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon!

  • Beépített wc tartály javítása

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos az elektronikus leveleimre 2-3 hét után sem válaszolnak. Miután a cégvezetőnek mondtam, hogy a radiátorokat, és a kazánt én szerzem be . Talán, ha ezzel a feltétellel nem vállal munkát, azt jeleznie kellett volna . Ezidáig, választ nem kaptam .

Béla
2 éve

Ami Önnek probléma, az Nekünk kihívás! Nincs melegvíz? Nem megy a fűtés? Hibakódot ír ki?

  • Beépített wc tartály javítása

    2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

kültéri csővezeték figyelése, 5-ös

Bence
2 éve

Megbízható, minőségi víztisztító megoldásainkat 25 éve kínáljuk ügyfeleinknek. Tegye fel...

  • Beépített wc tartály javítása

    4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szakértő, kedves kiszolgálás. Kedvező árak. Külön respect a házhozszállításért!

Emil
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a beépített wc tartály javítását mutatványos szakemberünkkel, és percek alatt kapj meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítása közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy javítható a leeresztő gomb vagy kar, ha nem működik megfelelően?

A leeresztő gomb vagy kar javítása attól függ, hogy mi okozza a problémát. Ha a gomb vagy kar elakadt, akkor javasoljuk, hogy tisztítsa meg a WC tartály belsejét és ellenőrizze a gomb vagy kar mechanizmusát. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor javasoljuk, hogy cserélje ki a leeresztő mechanizmust. Az árak változóak, de általában 2000-5000 forint között mozognak. Azonban javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel, aki pontosabb árajánlatot tud adni a javításra vagy cserére.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell felhívni egy szakembert, ha a wc tartály problémás?

Ha a wc tartály nem töltődik megfelelően, vagy ha túl sokáig töltődik, akkor ajánlott felhívni egy szakembert. Egy WC tartály javítása általában 15 000-20 000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol lehet beszerezni a wc tartály alkatrészeit?

A wc tartály alkatrészeit a legjobb helyen a Baumax vagy a Praktiker áruházakban lehet beszerezni. A cserélendő alkatrészek árai általában 1000-2000 forint között mozognak. Ajánlott azonban előzetesen ellenőrizni az adott áruház készletét és árait online vagy telefonon keresztül.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül egy wc tartály töltőszelepének cseréje?

Általában a wc tartály töltőszelepének cseréje átlagosan 3000-5000 forintba kerül, azonban ennek az ára változó lehet az adott márkától és típustól függően. Ajánlott szakemberrel végeztetni a cserét, hogy biztosítsuk a megfelelő működést és elkerüljük a további problémákat.

Olvas