WC szerelés Békéscsabán a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Válassz 27 vízvezeték szerelő közül, 10500-19700 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a wc szereléshez! Keresel szakembert a wc szereléshez Békéscsabán? A Qjob-on megtalálod a legjobbakat! Csak ossz meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz. Mielőtt döntenél, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb áron kapod meg a legjobb minőséget. Az árak 10500-19700 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú wc szerelésre van szükséged. És ami a legjobb: mindezt DÍJMENTESEN kínáljuk neked! Ne habozz, válassz minket, és bízd ránk a wc szerelést!

5 vízvezeték szerelő most online

László

László

A környeken vagyok.

Adorján

Adorján

Ingyenes kiszallas.

Norbert

Norbert

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

11800 - 22100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Békéscsabán!

Új csővezetékek kialakítása, régi cseréje! Legyen szó Gáz, Víz vagy fűtésrendszerről! A javítás előtt megvizsgáljuk a rendszert a lehetséges hibák tekintetében. Hívjon minket,

  • WC szerelés

    5900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nem tàrta fel rendesen a hibàt, nem is az volt a baja a gàzkészüléknek amire ő aszt mondta hogy nem jó.De a súlyos pénz elkérték!

Béla
3 éve

Csőtörés, csőrepedés, szerelése és javítása. Vízszivárgás megszüntetése. 30 Év Tapasztalat. Minőségi anyagok, teljeskörű garancia. Tiszta munka, bontással és helyreállítással. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés.

  • WC szerelés

    4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Telefonos elèrhetøség

Emánuel
3 éve
Gábor M.
Gábor M. 5623 Békéscsaba Online

20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával! Cirkók, gázkazánok, állókazánok, konvektorok, vízmelegítők, gázbojlerek, gáztűzhelyek.

  • WC szerelés

    5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nem sajnálják az időt a tanácsadásra. Nem egyszerűen eladni akarnak, hanem elégedett vevőkörrel rendelkezni. ... és még kedvesek is.

Barnabás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért nem jön meleg víz a WC-ből?

Valószínűleg a WC tartálya nem melegíti a vizet, és csak hideg víz érhető el. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a WC tartályának beállításait, és ha szükséges, állítsa be a melegvíz-ellátást. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor érdemes szakember segítségét kérni a tartály javításához vagy cseréjéhez. Általában a WC tartályok ára 10 000 és 30 000 forint között változik.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy állítsam be a WC öblítésének megfelelő hőmérsékletét?

A WC öblítésének hőmérsékletét általában a hozzá tartozó vízmelegítőn lehet beállítani. Ha nincs külön beállítási lehetőség, akkor a vízmelegítő hőmérsékletét kell módosítani. A legtöbb vízmelegítőn található hőmérséklet-szabályzó gomb vagy kapcsoló, amelynek segítségével a víz hőmérsékletét állíthatja. Az árak változóak, de általában 20 000 és 50 000 forint között mozognak. Azonban, ha bizonytalan vagy a beállításban, javasoljuk, hogy kérj segítséget egy szakembertől.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor érdemes ellenőriztetni a WC hideg vízproblémáit a wc-ben?

A WC hideg vízproblémáit érdemes ellenőriztetni, ha tapasztalható a víznyomás csökkenése vagy a víz nem folyik megfelelően. Az ellenőrzést javasolt szakemberrel végeztetni, akár az árakat tekintve, a Bács-Kiskun megyei Víz- és Csatornaművek Zrt. által nyújtott szolgáltatások közül választhatunk, melyek árai az adott problémától és a javítás módjától függően változnak.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem jön meleg víz a WC-ből, miközben más helyeken rendben van a melegvízellátás?

Valószínűleg a WC-hez tartozó melegvízvezeték szivárog vagy el van dugulva. Ajánlom, hogy hívjon szakembert, aki megvizsgálja a problémát és szükség esetén javítja a melegvízellátást. Az árak változóak lehetnek, de általában a szivárgás vagy dugulás javítása 10 000-20 000 forintba kerülhet.

Olvas