Wc tartály javítás Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítás: Válaszd ki a legjobb szakembereket Békéscsabán, akik közül 29 vízszerelő áll rendelkezésedre, árak 6700-12600 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. A Qjob-on egyszerűen és gyorsan találhatsz szakembert a WC tartály javításra. Miután megosztod velünk a feladatot, a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy segítségükkel megoldhassák a problémát. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES! Az árak a feladat típusától és a szakember tapasztalatától függenek.

4 szakember, aki végzi a wc tartály javítását most online

István

István

Ma is elvallalom.

Lajos

Lajos

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítását Békéscsabán!

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Wc tartály javítás

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
3 éve
Ádám O.
Ádám O. 5623 Békéscsaba Online

Vízszivárgás, csőtörés elektroakusztikus felderítése, bemérése. Professzionális gépek, gyors és precíz munkavégzés, lakosságnak és közületeknek is. Csőtörés elhárítás.

  • Wc tartály javítás

    5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon profi megbizhato...

Flórián
2 éve

Kiépítés, bővítés, megszüntetés? Rövid határidővel, 100% garanciával megoldom. Kedvező gázszerelés árak, gyors megoldások. Kérjen árajánlatot, hívjon bármikor.

  • Wc tartály javítás

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Készségesek, talpraesettek az eladók.Vízszereléshez mindent lehet kapni,és sok más anyagot is meg lehet rendelni. Saját vevő parkolóval rendelkezik.

Miksa
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javítás szolgáltatást, és rövid időn belül kapj ajánlatokat felelősségteljes, ellenőrzött helyi szakemberektől! Az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítását, wc tartály javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor érdemes karbantartani a wc tartályt?

A wc tartály karbantartását évente legalább egyszer javasoljuk elvégezni, különösen, ha a vízkőképződés gyakori probléma a térségben. A karbantartási folyamat magában foglalja a tartály ürítését, a vízkő eltávolítását és a tömítések ellenőrzését. Ha nincs megfelelő karbantartás, akkor a vízkő lerakódása és a tömítések elhasználódása hosszú távon károsíthatja a tartályt, ami drága javítást eredményezhet. Az árak a karbantartásra általában 10 000 és 20 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú tartályról van szó és mennyi a vízkő mennyisége.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes javítani a wc tartály öblítő gombját?

Ha a wc tartály öblítő gombja nem működik megfelelően, akkor érdemes mielőbb javítani. A javítás ára általában 2000-5000 forint között van, attól függően, hogy milyen típusú wc tartályról van szó. Ha nem javítják időben, akkor akár vízpazarláshoz, illetve a tartály teljes cseréjéhez is vezethet.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor érdemes ellenőriztetni a wc tartály töltő szelepét?

A wc tartály töltő szelepének ellenőrzését akkor javasoljuk elvégezni, ha a wc tartály folyamatosan töltődik, vagy ha a víznyomás gyenge. Általában a töltő szelep cseréje javasolt, ha a probléma nem oldódik meg a tisztítás után. Az árak általában 2000 és 5000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú szelepről van szó és milyen nehéz hozzáférni a tartályhoz.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki végezheti el a wc tartály töltő szelep cseréjét?

A wc tartály töltő szelep cseréjét általában szakembernek kell elvégeznie, aki ért a vízvezeték szereléshez. Ajánlott szakemberrel felvenni a kapcsolatot, például egy vízvezeték-szerelővel, akinek az árai általában az alábbiak szerint alakulnak: 10 000-15 000 Ft az óradíj, plusz anyagköltség.

Olvas