Teljes körű wc tartály javítása otthon Békéscsabán. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítása otthon? Válassz a 30 legjobb vízszerelőnk közül! Korrekt árak 8 300-15 600 Ft/db között. Fedezd fel a legjobb szakembereket Békéscsabán! Ne keresgélj tovább! A Qjob segít megtalálni a legmegfelelőbb szakembert, hogy otthonodban gyorsan és hatékonyan megoldjuk a WC tartály javítást. Kérj árajánlatot a szakembereinktől, mielőtt döntesz! Összevetheted a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz tőlük! És ami még jobb, mindez DÍJMENTESEN! Az árak a javítás mértékétől függnek, de mi biztosítjuk a legkorrektebb árakat a piacon. Ne habozz, hívj most és garantáltan elégedett leszel a szolgáltatásunkkal!

4 otthoni wc tartály javítás szakember most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Kálmán

Kálmán

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

7400 - 14000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb otthoni wc tartály javítás szakemberek Békéscsabán!

Ferenc P.
Ferenc P. 5600 Békéscsaba Online

Teljes körű kazán, cirkó, fűtés javítás, szerelés, csere! Kérjen egyedi ajánlatot. Egyeztessen időpontot kollégáinkkal bármilyen típusú fűtés, gázszerelési...

  • Wc tartály javítása otthon

    5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Van náluk minden is. Segítőkészek. Bátran ajánljuk mindenkinek.

Jakab
3 éve

Rövid határidővel vállaljuk a tervezést a kivitelezést és a hatósági átadását. A csatornázás minden felmerülő részét tudjuk vállalni új bekötések régi rendszer javítása.

  • Wc tartály javítása otthon

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, vmi ilyesmire gondoltunk, mikor hozzá irányítottak.

Nándor
3 éve
Tibor S.
Tibor S. 5600 Békéscsaba Online

20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával!

  • Wc tartály javítása otthon

    4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Egy éve vásároltam a csőtörés stop berendezést. Azóta hibátlanul és megbízhatóan működik. A vízfelhasználást naponta ellenőrzöm a webes felületen. Néha tesztelem a riasztást is, hibátlanul funkcionál. A szolgáltató mindig segítőkész. Mindenkinek ajánlom.

Ágoston
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg otthoni WC tartály javítás szolgáltatásunkat most, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne fizess többet, mint amennyit érdemelsz! Válaszd az ingyenes és kötelezettségmentes megoldást, és élvezd az általunk nyújtott kényelmet és biztonságot! Kattints most, hogy még ma megoldjuk a problémádat!

Egy otthoni wc tartály javítás szakember, wc tartály javítása otthon közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály javítása vagy cseréje otthon?

Ha a wc tartály problémája csak kisebb javításokat igényel, akkor érdemesebb a javítás mellett dönteni, ami általában 5-15 ezer forintba kerül. Ha azonban a tartály nagyobb sérülést szenvedett, vagy már elavult, akkor érdemesebb a cserét választani, ami általában 20-30 ezer forintba kerül. Azonban mindkét esetben érdemes szakember segítségét igénybe venni, hogy biztosan megfelelően és biztonságosan történjen a munka.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a wc tartály szivárgásának forrása otthon?

A wc tartály szivárgásának forrása általában a tömítések kopása vagy sérülése. A legjobb megoldás az lenne, ha kicserélnéd a tömítéseket. A tömítések ára általában 500-1000 forint között van, és könnyen beszerezhetők a barkácsboltokban vagy a szaniterboltokban. Ha nem vagy biztos a javításban, érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a wc tartály tömítésének cseréje otthon?

Az otthoni WC tartály tömítésének cseréje általában 10 000-20 000 forintba kerül, azonban az ár függ a tartály típusától és a javítás nehézségétől is. Ajánlott szakember segítségét kérni a pontos árajánlatért.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy javíthatom meg a wc tartály öblítését otthon?

A wc tartály öblítésének javítása otthon egyszerű folyamat lehet. Először ellenőrizd, hogy a víznyomás megfelelő-e és hogy a töltő szelep működik-e rendesen. Ha a probléma a töltő szeleppel van, akkor cseréld ki a meghibásodott alkatrészt. Ha a probléma a leeresztő gombbal van, akkor ellenőrizd a gombot és a hozzá tartozó alkatrészeket, és cseréld ki a meghibásodott részeket, ha szükséges. Az alkatrészek ára általában 500-2000 forint között van. Ha nem vagy biztos a javításban, akkor érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas