Dömötör wc tartály javítása Békéscsaba területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Dömötör WC tartály javítása? Válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb szakembereket Békéscsabán! Korrekt árak: 5300-9900 Ft/db. A Qjob 30 vízvezeték szerelőjének köszönhetően, azonnal megoldhatod a problémádat! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az árak a probléma méretétől és az anyagoktól függenek. Ne habozz, kérj árajánlatot most! Az ajánlatkérés DÍJMENTES!

4 szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást most online

Károly

Károly

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítási szolgáltatást Békéscsabán!

Tamás G.
Tamás G. 5671 Békéscsaba Online

Lemezes tetőfedés Magyarországon profi szakemberektől! Gyors ereszcsatorna szerelés szakemberektől!

  • Dömötör wc tartály javítása

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

December közepén a Conto Kft telephelyén a gázkazán meghibásodását orvosolták. A kiérkező szerelő udvarias, és korrekt volt .A hibát feltárta, javította ,a berendezést lepróbálva ,és üzemeltetési javaslatot adva átadta. A munkaterületet rendben hagyta,a javításról számlát kértünk, és kaptunk. A minősítés :First class.

Barnabás
2 éve
Ferenc P.
Ferenc P. 5600 Békéscsaba Online

Teljes körű kazán, cirkó, fűtés javítás, szerelés, csere! Kérjen egyedi ajánlatot. Egyeztessen időpontot kollégáinkkal bármilyen típusú fűtés, gázszerelési...

  • Dömötör wc tartály javítása

    5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Van náluk minden is. Segítőkészek. Bátran ajánljuk mindenkinek.

Jakab
2 éve

Csőtörés, csőrepedés, szerelése és javítása. Vízszivárgás megszüntetése. 30 Év Tapasztalat. Minőségi anyagok, teljeskörű garancia. Tiszta munka, bontással és helyreállítással. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés.

  • Dömötör wc tartály javítása

    4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Telefonos elèrhetøség

Emánuel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj WC tartály javító szakembert és recezz azonnal árajánlatokat! Helyi, ellenőrzött szakemberek percek alatt reagálnak INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást, dömötör wc tartály javítása közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor érdemes tisztítani a Dömötör wc tartályt a vízkőtől?

A Dömötör wc tartály tisztítását évente legalább egyszer ajánlott elvégezni, de ha a vízkőképződés gyakoribb, akkor akár félévente is szükséges lehet. A tisztításra alkalmas termékek közül ajánlom a Cillit Bang WC-tartály tisztítót, amely ára átlagosan 1500 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért csökken a Dömötör wc tartály víznyomása hosszabb használat után?

A Dömötör wc tartály víznyomásának csökkenése hosszabb használat után általában a vízszivattyú szennyeződésének következménye. Ajánlott a szivattyú rendszeres tisztítása és a szűrők cseréje. Ha ez nem javítja a helyzetet, akkor érdemes ellenőrizni a vízvezeték rendszer nyomását és a szivattyú beállításait. A Dömötör wc tartály ára általában 15 000 és 20 000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy távolítsam el a Dömötör wc tartályról a rozsdás foltokat otthon?

A leghatékonyabb módszer a Dömötör wc tartály rozsdás foltjainak eltávolítására az ecetsav használata. Öntsön 1 liter ecetsavat a tartályba, hagyja hatni 30 percig, majd öblítse le többször is. Az ecetsav ára körülbelül 500 forint literenként.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki segít a Dömötör wc tartály meleg vízproblémájának diagnosztizálásában?

A Dömötör wc tartály meleg vízproblémájának diagnosztizálásához javasolt szakember a Dömötör szerviz csapata, akiknek árai a javításhoz általában 10.000-20.000 forint között mozognak. Ajánlott időszakos karbantartás és tisztítás is, melyet évente javasolt elvégezni.

Olvas