Nyomógombos wc tartály szerelése Békéscsaba szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Nyomógombos wc tartály szerelése? Válassz a legjobb szakembereink közül Békéscsabán! Korrekt árak - 8100-15200 Ft/db. Azonnali árajánlatok és szakemberek profiljai elérhetőek a Qjob-on. Válassz minket, hogy megoldjuk a feladatot! Az árak függenek a feladat bonyolultságától és a szakember tapasztalatától. Ne habozz, próbáld ki most!

5 szakember, aki elvégzi a nyomógombos wc tartály szerelését most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Béla

Béla

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

8600 - 16100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a nyomógombos wc tartályok szerelését Békéscsabán!

Új csővezetékek kialakítása, régi cseréje! Legyen szó Gáz, Víz vagy fűtésrendszerről! A javítás előtt megvizsgáljuk a rendszert a lehetséges hibák tekintetében. Hívjon minket,

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    5900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nem tàrta fel rendesen a hibàt, nem is az volt a baja a gàzkészüléknek amire ő aszt mondta hogy nem jó.De a súlyos pénz elkérték!

Béla
3 éve
Zsolt T.
Zsolt T. 5671 Békéscsaba Online

Csőtörés bemérése, bontás nélküli javítással, biztosítói ügyintézéssel hétvégén is. Budapesten és környékén, rövid határidővel, jegyzőkönyvvel, garanciával. Hívjon most. garanciával. jegyzőkönyvvel. előre megadott árakon. minimális hibaszázalékkal.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korekt és megfizethető

Károly
2 éve
Gábor M.
Gábor M. 5623 Békéscsaba Online

20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával! Cirkók, gázkazánok, állókazánok, konvektorok, vízmelegítők, gázbojlerek, gáztűzhelyek.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nem sajnálják az időt a tanácsadásra. Nem egyszerűen eladni akarnak, hanem elégedett vevőkörrel rendelkezni. ... és még kedvesek is.

Barnabás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Keresel megbízható szakembert a nyomógombos wc tartályod javításához? Rendelj most az Assistannál, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Az egész INGYEN, és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a nyomógombos wc tartály szerelését, nyomógombos wc tartály szerelése közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért lassú a nyomógombos wc tartály víztöltése?

Valószínűleg a vízszint-szabályozó szelep vagy a leeresztő szelep nem működik megfelelően. Javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki ellenőrzi és cseréli ki a hibás alkatrészeket. Az árak általában 10 000 és 20 000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a nyomógombos wc tartály nem töltődik fel?

A nyomógombos wc tartály nem töltődik fel, ha a töltő szelep meghibásodott vagy eltömődött. Ajánlott ellenőrizni a szelep állapotát, és szükség esetén kicserélni. A töltő szelep ára általában 2000-3000 forint körül van. Ha a probléma továbbra is fennáll, érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: nyomógombos vagy más típusú wc tartály?

A nyomógombos WC tartályok általában jobb választásnak számítanak, mivel kevesebb vizet használnak és könnyebben kezelhetőek. A Geberit Sigma 01 nyomógombos WC tartály például kiváló minőségű és ár-érték arányban is megfelelő.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy cseréljem ki a nyomógombos tartály külső részeit?

A nyomógombos tartály külső részeit cserélni egyszerű folyamat. Először is, vegye le a tartály burkolatát, majd távolítsa el a régi részeket. Az új részeket helyezze be a megfelelő helyekre, majd rögzítse őket a tartályhoz. A legjobb minőségű és megfizethető tartály külső részeket a X boltban találja, áruk pedig általában 500-1000 forint között mozognak. Ne feledje, hogy a tartály belsejében található alkatrészeket csak szakember cserélje ki.

Olvas