Teljes körű wc csésze szerelése Békéscsabán. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC csésze szerelése? Ne keresgélj tovább! A Qjob 29 vízszerelője közül választhatsz, 13300-24900 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján tudsz dönteni. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a WC csésze szereléséhez! Nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink rögvest felkeresnek árajánlataikkal, hogy megoldhassák a feladatot. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne vesztegesd az idődet, válaszd a Qjob-ot, és élvezd a professzionális szolgáltatást!

4 szakember most online

Barnabás

Barnabás

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

10800 - 20300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Békéscsabán!

Rövid határidővel vállaljuk a tervezést a kivitelezést és a hatósági átadását. A csatornázás minden felmerülő részét tudjuk vállalni új bekötések régi rendszer javítása.

  • Wc csésze szerelése

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, vmi ilyesmire gondoltunk, mikor hozzá irányítottak.

Nándor
3 éve
János H.
János H. 5600 Békéscsaba Online

Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Kérjen tanácsot díjmentesen! Gázkazán szerelő költséghatékonyan! Kérjen ajánlatot.

  • Wc csésze szerelése

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A rendszer egy 10 felhasználót számláló, éves átlagban 1500 köbméter vízfelhasználású hálózatot felügyel teljes sikerrel. Mind a szivárgásra, mind a csőtörésre utaló jelzések pontosak, óriási károktól óvták meg a tulajdonosokat. A szolgáltató mindig elérhető, messzemenően segítőkész, udvarias. Bátran ajánlom mindenkinek.

Dezső
3 éve
Tibor C.
Tibor C. 5671 Békéscsaba Online

Csatornázás, csatorna bekötés, sürgősségi szolgáltatásokkal Precíz, rutinos szakemberekkel. Csatorna bekötés és szennyvíz elvezetés kivitelezése határidőre, időtálló munkával. Bontás.

  • Wc csésze szerelése

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó árú választék szinte minden van. Az eladók nagyon udvariasak.

Viktor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc csésze szerelése közben Békéscsabán