Minőségi szennyvízcsatorna bekötés Békéscsabán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízcsatorna bekötés: Találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból, hogy garantáltan a legjobb áron végezzék el a munkát! Válassz 27 szakember közül, akik minőségi szolgáltatást nyújtanak Békéscsabán és környékén. Az árak 52300-98100 Ft/alkalom között változnak, azonban a pontos ár a feladat jellegétől és a munka bonyolultságától függ. Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki! Oszd meg velünk a feladatot és mi garantáljuk, hogy a legjobb szakemberek ajánlatot küldenek neked. Ráadásul mindezt DÍJMENTESEN! Nincs vesztenivalód, próbáld ki ma!

4 szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna bekötést most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

41800 - 78500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a szennyvízcsatorna bekötést Békéscsabán!

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Szennyvízcsatorna bekötés

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
3 éve
Zsolt T.
Zsolt T. 5671 Békéscsaba Online

Csőtörés bemérése, bontás nélküli javítással, biztosítói ügyintézéssel hétvégén is. Budapesten és környékén, rövid határidővel, jegyzőkönyvvel, garanciával. Hívjon most. garanciával. jegyzőkönyvvel. előre megadott árakon. minimális hibaszázalékkal.

  • Szennyvízcsatorna bekötés

    4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korekt és megfizethető

Károly
3 éve

Többéves szakmai tapasztalattal rövid határidővel vállaljuk a tervezést a kivítelezést és. a hatósági átadást.A csatornázás minden felmerülő részét tudjuk vállalni új bekötések.

  • Szennyvízcsatorna bekötés

    5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértő,szakértő eladók,jó parkolási lehetőség,széles árú választék

Lőrinc
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázó?

Rendeld meg most a szennyvízcsatorna bekötést szolgáltatást és kapj azonnali, helyi szakember ajánlatokat percek alatt! Az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna bekötést, szennyvízcsatorna bekötés közben Békéscsabán