Csatorna fektetés Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

A Qjob-on a legjobb csatornázók várják, hogy megbízást kapjanak tőled! Ne menj tovább, ha Békéscsabán szakembert keresel a csatorna fektetéshez! Válogass 28 szakember közül, akik valós árajánlatokat és véleményeket kínálnak 2200-4100 Ft/fm áron. Az első lépés az, hogy oszd meg velünk a feladatot, mi pedig azonnal felkeressük a szakembereket, akik díjmentesen adnak árajánlatot neked. Összehasonlíthatod a profiljukat, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Ne habozz, használd ki a lehetőséget, hogy a legjobb szakemberekkel dolgozhass!

4 szakember, aki végzi a csatorna fektetés szolgáltatást most online

István

István

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Gyula

Gyula

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

2600 - 4800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csatorna fektetés szolgáltatást Békéscsabán!

Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon!

  • Csatorna fektetés

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos az elektronikus leveleimre 2-3 hét után sem válaszolnak. Miután a cégvezetőnek mondtam, hogy a radiátorokat, és a kazánt én szerzem be . Talán, ha ezzel a feltétellel nem vállal munkát, azt jeleznie kellett volna . Ezidáig, választ nem kaptam .

Béla
2 éve

Legyen szó népszerűbb vagy ritkább típusú berendezésekről, keressen minket bizalommal! Rövid, telefonos egyeztetés és felmérés után megoldást találunk a felmerült problémára.

  • Csatorna fektetés

    4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű víz-fűtés és gáztechnikai szerelvénybolt, szaniter áruház. Szerszámok, építőipari segédanyagok, óriási választék. Korrekt árak. Udvarias, szakszerű, eladók, barátságos légkör, maximális segítőkészség. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Géza
2 éve

Többéves szakmai tapasztalattal rövid határidővel vállaljuk a tervezést a kivítelezést és. a hatósági átadást.A csatornázás minden felmerülő részét tudjuk vállalni új bekötések.

  • Csatorna fektetés

    5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértő,szakértő eladók,jó parkolási lehetőség,széles árú választék

Lőrinc
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Válaszd a legjobbat! Rendelj csatorna fektetés szolgáltatást helyi szakembereinktől, és percek alatt érkeznek az árajánlatok! Kattints most INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szakember, aki végzi a csatorna fektetés szolgáltatást, csatorna fektetés közben Békéscsabán