Mosdó beépítése Békéscsaba területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó beépítésével könnyedén frissítheti otthona vagy irodája megjelenését! Keresse fel szolgáltatásunkat, ahol szakembereink a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően vállalják a mosdó beépítését. A békéscsabai régióban kínált szolgáltatásunk árai 10 000 és 50 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú mosdót szeretne beépíteni. Ne habozzon, válassza szolgáltatásunkat, és élvezze a modern mosdók nyújtotta kényelmet és stílust!

4 szakember most online

János

János

Ma is elvallalom.

Botond

Botond

Ma is elvallalom.

Roland

Roland

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Békéscsabán!

Új csővezetékek kialakítása, régi cseréje! Legyen szó Gáz, Víz vagy fűtésrendszerről! A javítás előtt megvizsgáljuk a rendszert a lehetséges hibák tekintetében. Hívjon minket,

  • Mosdó beépítése

    5900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nem tàrta fel rendesen a hibàt, nem is az volt a baja a gàzkészüléknek amire ő aszt mondta hogy nem jó.De a súlyos pénz elkérték!

Béla
2 éve

Csőtörés, csőrepedés, szerelése és javítása. Vízszivárgás megszüntetése. 30 Év Tapasztalat. Minőségi anyagok, teljeskörű garancia. Tiszta munka, bontással és helyreállítással. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés.

  • Mosdó beépítése

    4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Telefonos elèrhetøség

Emánuel
2 éve

Megbízható, minőségi víztisztító megoldásainkat 25 éve kínáljuk ügyfeleinknek. Tegye fel...

  • Mosdó beépítése

    4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szakértő, kedves kiszolgálás. Kedvező árak. Külön respect a házhozszállításért!

Emil
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a beépített mosdóban problémák merülnek fel?

Ha problémák merülnek fel a beépített mosdóban, akkor javasolt szakember segítségét kérni, aki megvizsgálja a hibát és elvégezheti a szükséges javításokat. A szervizelés ára általában 10 000-20 000 forint között mozog, azonban a pontos árat a hiba jellegétől és a javítások mennyiségétől függően lehet csak meghatározni. Ne próbálja meg saját maga megjavítani a mosdót, mert ez további károkat okozhat és még drágább javításra lehet szükség.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan válasszak mosdót a beépítéshez az előszobában?

Az előszobába beépíthető mosdók között a legnépszerűbbek a kis méretű, falra szerelhető fürdőszobai mosdók, amelyek általában kerámia anyagból készülnek. Árakban változatosak lehetnek, az olcsóbbak már 10.000 forintért is megvásárolhatók, míg a drágábbak akár 50.000 forint fölött is lehetnek. Fontos azonban ügyelni arra, hogy a kiválasztott mosdó mérete és stílusa megfeleljen az előszoba designjának és helyiségéhez.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a penész megjelenését a beépített mosdó után?

A penész megjelenésének megakadályozása érdekében javasoljuk a megfelelő szellőzés biztosítását a beépített mosdó környékén, valamint a felületek rendszeres tisztítását és szárazon tartását. Ajánlott használni penészgátló festéket vagy bevonatot, mint például a Perma-White Mold & Mildew-Proof Interior Paint, amelynek ára körülbelül 10 000 forint. Továbbá, fontos ellenőrizni a mosdó alatti vízszivárgásokat és az esetleges repedéseket, mert ezek is hozzájárulhatnak a penész megjelenéséhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet meghosszabbítani a beépített mosdó élettartamát?

A beépített mosdó élettartamának meghosszabbítása érdekében javasolt rendszeres tisztítás, a kőzet- és vízkőlerakódások elkerülése érdekében pedig mosószerrel és ecettel történő tisztítás. Használható továbbá speciális tisztítószereket is, pl. a Sani Sticks-et, melyek megakadályozzák a lerakódásokat és kellemes illatot biztosítanak. A beépített mosdó ellenálló képességének növeléséhez pedig ajánlott az üvegszál erősítésű műanyag mosdókagyló használata, melynek ára általában 30-40 ezer forint körül van.

Olvas